Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Capture-6-e1480851974333

Vitamina B17 este interzisa pentru ca poate vindeca cancerul!!!

Aceasta este o poveste care a fost ascunsa de Food and Drug Administration, Societatea Americana de Cancer si American Medical Association de ochii publicului. Au existat oameni care știau despre acest lucru și ei au fost arestați pentru organizarea de reuniuni publice pentru a spune și altora despre acest lucru, în timp ce filmele și cărțile au fost confiscate. Medicii au fost urmăriti penal pentru aplicarea teoriilor în efortul de a salva viata pacientilor lor.

Femeia asta a fost un pacient cu cancer, timp de 2 ani. Potrivit ei, a trebuit să ia problema în propriile mâini, dacă dorea sa isi salveze viața. Puteți începe să faceti cercetari. Verifica cartea „Lumea fara cancer” de G.

Edward Griffin. Prima data cand ea a inceput sa foloseasca aceasta vitamina cancerul ei a fost in remisie. Când a ajuns în afara ei, cancerul ei s-au întors. Ea a descoperit că B17 este o formă concentrată de sâmburi de caise. De asemenea, ea a aflat că nu poate fi periculos dacă este luat în doze adecvate, astfel, ea a refuzat chimioterapia. Dupa 2 luni, fără nici un tratament convențional, a ajuns înapoi la vitamina B17. În 10 săptămâni de la administrarea de 500 mg de două ori pe zi, uimitoarea B17 a reușit să distrugă chiar cinci tumori!