Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

bic

Utilizati 2 ELEMENTE PENTRU A CURATA Porii și a avea o fata curata

Tenul gras este în mod normal, caracterizat prin pori mari și vizibili. Nimanui nu îi plac acești pori și mulți oameni fac tot posibilul să ii micșoreze și să ii facă mai puțin vizibili.

În loc de a folosi produse chimice încărcare over-the-counter pentru a strânge pielea si pentru a minimiza aparitia porilor mari, puteți face cu ușurință propriile remedii naturale la domiciliu.

Iată ce trebuie să faci:

Apă și bicarbonat de sodiu

Luati 2 linguri de bicarbonat de sodiu si 2 linguri de apa si se amesteca bine. Aplicati pasta rezultată pe față și stati aproximativ 15 minute pentru uscare. Odata uscat, se spală masca cu apă rece.

Albușul de ou și suc de lămâie

Se amestecă câteva picături de suc de lămâie, cu două albușuri de ou. Aplica amestecul pe fata si lasa-l câteva minute să se usuce. Se spală fața după aceea. Pe langa strangerea porilor de pe piele, aceasta masca este, de asemenea, eficienta în eliminarea celulelor moarte si excesul de ulei din piele.

Suc de roșii și lămâie

Se iau 2-3 picaturi de suc de lamaie si suc de rosii, apoi amesteca-le bine. Se înmoaie o minge de bumbac în amestecul lichid rezultat și se aplică la fața . Lasă-l timp de 15 minute înainte de a clătii cu apă rece.

Lamaie si rosiile contin acid, care va ajuta sa elimine excesul de ulei de pe piele. De asemenea, se vor strânge și închide porii.

Suc de migdale și lămâie

Se înmoaie migdale în apă peste noapte. Dimineața, piseaza-le intr-o pastă de migdale înainte de a adăuga o linguriță de suc de lămâie. Aplicați-l pe față și spălați-l cu apă rece, după o jumătate de oră.

Lamaie si suc de ananas

Se amesteca o jumatate de cana de suc de ananas cu zeama de la o jumatate de lamaie. Se înmoaie o cârpă curată în amestec și puneți-l pe față. Lasa sa stea timp de aproximativ 5 minute și apoi se spală cu apă rece.

Castravetele, lamaie si Rosewater

Zdrobeste un castravete decojit înainte de a adăuga o linguriță de rosewater si cateva picaturi de suc de lamaie . Înmuiați o cârpă curată în amestec și apoi aplicați-l pe fata. Se spală fața cu apă rece, după câteva minute.