Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

pui-ecologic-toto

USDA spune: Este bine sa se exporte Pui din SUA în China pentru ca procesarea este ieftina. Apoi inapoi acasa pentru a fii consumate.

USDA a pus capăt interdicției privind importurile prelucrarilor de ui in China, ceea ce înseamnă că acestea sunt acum vândute peste tot în Statele Unite, fără sa se specifice tara de origine.

Prin urmare, vă place ideea că ati putea consuma nuggets de pui fabricati în China, fără supravegherea inspectorilor USDA?

Să ne gândim acum la fapte. Numai în acest an, a existat un focar la păsările vii de pe piețele de carne proaspătă în China! Mai mult decât atât, numeroși porci au fost găsititi în apele din Shanghai morti, carnea de șobolan, și multe alte scandaluri! Credeți că decizia USDA este înțeleapta?

In primul rand, puii vor fi sacrificați în SUA și apoi transportati în China pentru prelucrare și reexport.

Cu toate acestea, New York Times susține că nu inspectorii USDA vor fi prezenti în fabricile de prelucrare din China, astfel încât persoanele care consuma puinu vor avea nici o garanție a originilor cărnii pe care ar trebui să se consume.

In plus, ca păsările vor fi prelucrate, USDA si nu vor solicita etichetarea punctul de origine, deoarece politica lor nu solicită nici un punct de etichetare de origine pentru alimentele gătite.

Acest lucru înseamnă că nu vom fi în stare să recunoastem dacă nuggets de pui au fost prelucrati în China sau în S.U.A. Există o situație similară cu fructele de mare, de asemenea.

Seattle Times, rapoarteaza că, din cauza economiilor de costuri dramatice, pe plan intern a prinsului de somon de Pacific și Dungeness crab sunt în curs de procesare în China și expediati înapoi în S.U.A.

Charles Bundrant, fondatorul Trident, care livrează în jur de 30 milioane de lire sterline de 1,2 miliarde de lire sterline recolta anuală în China pentru prelucrare, spune că „Există 36 de oase de pini într-un somon și cel mai bun mod de a le elimina este manual. Ceva ce ne-ar costa 1 $ pe munca lira aici, ei au făcut-o pentru 20 de cenți în China „.

Ceea ce putem afirma aici este că interesul nostru nu a fost prioritatea USDA.

În schimb, acesta ar fi trebuit urmărit un alt obiectiv, așa cum au existat încercări de carne de vită și de păsări de curte ale producătoriilor din SUA să ridice restricțiile în scopul de a stimula la Beijing sa faca acelasi lucru si deschide piata imensa pentru mai multe exporturi de carne din SUA.