Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

chimen-seminte-100g

Un studiu dovedeste: ACEST CONDIMENT TE AJUTA SA PIERZI IN GREUTATE TRIPLU

Pierderea in greutate in exces nu este ușor de obtinut. Cu toate acestea, chimionul s-a dovedit a fi eficace în lupta împotriva excesului de greutate, obezitatea si bolile de inima. Are potențialul de a crește și de a dezvolta metabolismul uman, precum si starea generala de sanatate.

Cercetarile chimenului:

Într-un studiu efectuat la Universitatea din Iran științele medicale, peste optzeci de femei au fost împărțite în două grupe. Primul grup a consumat alimente cu o lingura de chimen si 5 uncii de iaurt, în timp ce al doilea grup a consumat aceleasi alimente, dar fără chimen. Trei luni mai târziu, primul grup de femei obeze au slăbit considerabil comparativ cu al doilea grup.

Pentru primul grup, grăsimea a scăzut cu 15%, ceea ce este de 3 ori mai mare decât al doilea grup. Femeile care au consumat condimentul chimen, de asemenea, au un risc scăzut de boli de inima si obezitate, in plus fata de arderea mai multor calorii.

Beneficiile interne ale chimenului sunt mai importante decât rezultatele studiului.

Cantitățile de grăsimi nocive, cum ar fi colesterolul si trigliceridele, au scăzut cu 20 de puncte fata de femeile care au luat chimen, in timp ce grupul a avut doar non chimion cu o scădere de 5 puncte.

Chimenul este încărcat cu fitosteroli, care inhibă absorbția colesterolului. Ea poate spori temporar metabolismul.

Iată câteva avantaje ale consumului de chimen:

Poate scuti durerile de cap și trateaza problemele de digestie.

Aceasta poate reduce hipoglicemia, deci combate diabetul.

Cu vitamina C , chimenul este benefic împotriva toxinelor și a infecțiilor. De asemenea, este eficient împotriva astmului.

Fiind un mare relaxant, chimenul poate fi de ajutor pentru persoanele care se luptă cu insomnie.

Vitamina C din chimion combate, de asemenea,racelile comune și alte infecții.

rețete de ceai cu chimen

ingrediente:

– 1 lingura chimen

Apă – 150 ml

Indicatii:

Se adaugă chimenul într-un vas și apoi se încălzește la foc mic aproximativ zece secunde

Se umple vasul cu apă și apoi se fierbe

Se acoperă vasul timp de aproximativ cinci minute

Tulpina se amestecă în timp ce inca este calda. Puteți îmbunătăți gustul său prin adăugarea de miere și sare

Comentarii

Comentarii

x
Dati-ne un "Like"