Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

glucometru-600x600

Un om scapa de diabet fara ajutorul medicinei!

Un om care a fost diagnosticat cu diabet zaharat si hipertensiune arteriala în 2011, a făcut o schimbare revoluționară a stării sale și a luptat bolile!

Diagnosticul lui a însemnat că a trebuit să ia insulină și pastile pt tensiune arteriala pentru a trata problemele sale, dar el a respins un astfel de tratament și a decis să se vindece în mod natural.

El a început să consume legume crude și fructe și a restaurat starea lui de sănătate!

Și anume, în urmă cu 4 ani si jumatate, el a simțit sete constantă și a decis să verifice starea lui de la medicul său. Medicul l-a informat că nivelurile de zahăr au crescut până la 29,0 mmol / l, iar pancreasul său a încetat să funcționeze. De aceea, el i-a spus că utilizarea insulinei a fost inevitabilă.

Inițial, omul a început să i-a insulină pe o bază de zi cu zi și a devenit activ fizic, dar cu toate acestea, starea s-a agravat cu timpul. Nivelurile de trigliceride au fost 16, iar tensiunea arterială a ridicat până la 150/100, astfel încât numeroasele medicamente folosite i-au deteriorat suplimentar corpul .
Prin urmare, în ajunul Anului Nou, în 2013, el a decis să încerce un alt mod de a trata boala lui.

El a văzut un episod al emisiunii „The Edge of Science” și am ascultat cuvintele oaspetelui, Dr. John Zirdum, care a declarat că consumat doar alimente crude, timp de 12 ani. Acesta a fost punctul de cotitură, și el a decis să cumpere un blender și să înceapă o viață complet nouă.

In prima saptamana i-a fost greu , deoarece el nu a putut rezista cu ușurință tentației de a încerca alte alimente, dar el a fost determinat să continue, si a reușit să renunțe la nivelul său de zahăr din sânge la 5,0 mmol / l!

Acum nu mai are nevoie sa ia insulina! A continuat să facă controale regulate și, de asemenea, a pastrat terapia ca un plan de rezervă în cazul în care se întâmplat ceva rău. El a început să piardă în greutate și starea s-a stabilizat. În doar 25 de zile, el a pierdut 22 de lire sterline.

În următoarele trei luni, el a devenit o persoană cu totul nouă. Tensiunea arterială a fost 120/60, el , nivelul trigliceridelor s-a redus la 1,4 și a pierdut peste 40 de lire sterline. Ce este mai bine despre el totul a fost că nu a folosit absolut niciun tratament.

Așa cum acest lucru a devenit noul său stil de viață, el a experimentat cu diverse rețete de sucuri și piureuri. Acesta a fost unul lui favorit:

ingrediente:

2 banane

5 kiwis

2 mere

O mână de varza creata

½ l de apă

Instrucțiuni:

Ar trebui să adăugați toate ingredientele în blender și se amestecă totul bine.

Utilizare:

Bea o jumătate de litru de suc pe stomacul gol în fiecare dimineață, și consumă restul în timpul zilei.

Ori de câte ori simți foame, consuma fructe, salate de fructe sau o salata de ton, care este ridicat in vitamina B12. Acesta a primit, de asemenea, informații că sângele are toate substanțele nutritive necesare.

Acest regim de sănătos va oferi beneficii de sanatate impresionante!