Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

tmin-14526246758kng4-700x466

Un condiment din bucatarie trateaza obezitatea, Insomnia, Anemia, Diabetul, Aciditatea, Viermii intestinali, si detoxifica ficatul

Chimenul, cunoscut și sub denumirea de Jeera aka, este un condiment care provine din India și care este alcătuit din ierburi, care au multe beneficii mari pentru sănătatea noastră generală și pentru funcționarea corpului nostru.

Un medic Ayurvedic a cercetat beneficiile ezerei aera spice și el a scris toate beneficiile care fac acest condiment planta valoroasă care este astăzi. Acest miros uimitor are multe beneficii și de aceea am dori să răspândim cuvântul pe această planetă și să lăsăm tot mai mulți oameni să știe despre asta.

Bucătăria indiană folosește excesiv acest condiment nu numai din cauza uimitoarei sale arome și a gustului pe care îl dă preparatele pe care le folosesc, dar și pentru beneficiilor pentru sănătate pe care le poate oferi oamenilor care mănâncă felul în care este folosit acest condiment Și vă recomandăm să obțineți acest miros minunat pentru dvs., după ce ați citit postul, desigur.

Jeera Aka poate fi folosită pentru a pierde in greutate, dar poate fi utilizat și în alte scopuri, cum ar fi:

Aciditatea în corpul dvs.: Tot ce trebuie să faceți este să amestecați acest condiment cu coriandru și zahăr într-un raport 1 la 1. Consumați acest amestec într-o zi dimineața. Puneți două linguri de amestec într-un pahar cu apă pentru a scăpa de aciditatea din organism.

Aciditatea în corpul vostru: pentru o ușurare instant luați un vârf de Jeera Aka, puneți-l în gură și păstrați-l așa pentru câteva clipe și înghiți-l în cele din urmă.

Indigestie: Se amestecă chimen, sare de rocă, piper negru, ghimbir uscat, piper lung, se face într-o pulbere și se pune aceeași cantitate din fiecare în amestec. Acest remediu vă poate ajuta să vindecați problemele de dispepsie.

Consuma o lingura de amestec amestecat cu apa proaspata dupa fiecare masa pe care o consumi.

Mișcare liberă: Dacă doriți să vă scutiți imediat de la mișcarea liberă, tot ce trebuie să faceți este să luați un Jeera Aka prăjit și șlefuit și să adăugați 5 gr. Din acesta într-un pahar de iaurt. Se amestecă bine paharul de iaurt

Și beți imediat amestecul.

Vărsături: Se amestecă Jeera Aka prăjit cu miere și se consumă 1 lingura. din el după fiecare masă pentru a preveni vărsăturile.

Viermii intestinali: ia 400 ml. de apă și începe să fierbi, apoi adăugați în 15 gr. de Jeera Aka și lăsați-l să fiarbă până când apa ajunge la 100 ml. Consumați 20 până la 40 ml. din această băutură ,zilnic, o dată seara și o dată dimineața, dacă aveți probleme cu privire la viermii intestinali.

Insomnie: amestecați 1 linguriță. de Jeera Aka prăjit cu o banană și o consumăm după ce mâncăm cina.

Tuse și răceli: Jeera Aka are unele proprietăți antiseptice care pot ajuta flegma înghețată în piept și în regiunea toracică. Astfel, ameliorarea consumatorului de tuse și de răceală. Tot ce trebuie să faceți este să fierbeți semințele de Jeera Aka cu un pahar de apă și să consumați remediul după ce s-a răcit puțin.

Anemia: Jeera Aka conține și Fier, care este bun pentru prevenirea anemiei sau a altor tipuri de deficit de fier.

Am recomandat ca femeile insarcinate sa consume acest condiment pentru a mentine nivelul de fier in sangele lor.

Dureri de stomac și dureri de corp: Se amestecă pulberea Jeera Aka cu apă călduță. Consumați amestecul în timp ce acesta este proaspăt și în acest fel scutiți durerea.

Constipație: puneți Jeera Aka, piper negru, ghimbir uscat și praf curry într-un raport 1: 1: 1: 1 și curățați intestinul în timp ce eliberați-vă de constipație. Dacă nu vă place gustul remediului puteți adăuga, de asemenea, unt și sare pentru un gust mai bun. Acest remediu poate fi, de asemenea, consumat cu orez.

Diabetul: Puteți să vă reglați nivelul zahărului din sânge prin consumul zilnic de Jeera Aka amestecat cu un pahar de apă.

Detoxificați corpul și ficatul: puteți detoxifica întregul corp, inclusiv ficatul, consumând pur și simplu Jeera Aka.