Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Coconut-Oil-Can-Make-You-Look-10-Years-Younger-If-You-Use-It-For-2-Weeks-This-Way

Uleiul de nucă de cocos te poate face sa arati cu 10 ani mai tanar dacă il folosesti timp de 2 săptămâni in afelul acesta!

Uleiul de cocos este cu siguranta cel mai popular ulei natural in aceste zile, iar pe langa beneficiile sale de sanatate multiple, el are, de asemenea, o gamă largă de utilizări, asa ca merita cu siguranta faima.

Cand vine vorba de probleme de sănătate și a regimurilor alimentare, este, fără îndoială, cel mai bun ingredient care se poate utiliza.

Noi vă dau mai multe motive pentru a iubi pur și simplu uleiul de nucă de cocos:

*Crema de ras*

Cremele de ras comerciale sunt pline de substanțe chimice nocive, in timp ce acest ulei calmeaza pielea, hidrateaza si lasa un miros grozav. Este deosebit de bun pentru rasul zonelor de la subraț.

*Varice*

Pentru a vindeca varicele într-un mod complet natural, pur și simplu masati zilnic zonele afectate cu ulei de nucă de cocos.

* Hraneste pielea *

Pentru a hrani pielea, lupta impotriva ridurilor o face moale si elastica, aplica uleiul de nucă de cocos pe piele în fiecare noapte înainte de a merge la culcare, și se lasă să acționeze peste noapte.

*Celulita*

Acest ulei miraculos este, de asemenea, uimitor în cazul celulitei. Doar se amestecă niște ulei de nucă de cocos cu miere și se aplică pe zonele afectate inainte de culcare. Se lasă să acționeze până dimineața. După câteva săptămâni, celulita va dispărea complet.

* Inmoaie cuticulele *

Masează unghiile zilnic pentru a înmuaia cuticulele uscate.

*Crema de maini*

Uleiul de cocos are proprietăți de netezire potente si calmante, deci este excelent pentru mâinile tale. Aplicati-l si vei observa imediat efectele.

* Tratamentul geană *

Dacă utilizați deseori machiaj, acest ulei va fi produsul tau preferat! Puteți să-l utilizați pentru a elimina machiajul, și, de asemenea, stimula creșterea genelor dumneavoastră.

Aplica-l pe gene sau scalpul, înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, și stopa problemele de rupere și cădere a părului și va accelera creșterea acestuia.