Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

ulei-de-canepa-bio-virgin-100-ml-mayam-www-farmacie-naturista-ro

Uleiul de canabis a vindecat un baiat de 3 ani bolnav de cancer, dupa ce medicii i-au mai dat doar 48 de ore de viata!

Acest băiat tânăr a fost diagnosticat cu leucemie, care a infectat intregul piept cu tumori care au dus la imposibilitatea de a respira.

Doctorii i-au spus ca a avut o sansa de 8-10% de supraviețuire. Condițiile de viață mai mult de o zi sau doua au fost extrem de improbabile. Chimioterapia ia luat două luni de viață lui Landon înainte de a deveni incredibil de bolnav și a refuzat să mănânce orice fel de mâncare – vărsături de până la 50 de ori pe zi.

Medicii au renunțat la speranță până când bunica Landon a sugerat ceva complet diferit – ulei de canabis.
„Am discutat toate preocuparile noastre cu echipa medicală din Utah și l-am urmărit pe Landon cum continuă să sufere și să se ofilească dupa zile intregi de tratament. Apoi, mama mea a venit cu ulei de canabis „, a declarat Riddle RYOT.

Acesta a fost momentul in care Landon și familia sa, s-au mutat în Colorado, pentru ca tratamentul cu ulei de canabis sa fie o practică legală.

A fost nevoie de o chestiune de zile pana cand Landon a început să simtă efectele mari ale uleiului. Nu numai căincepe sa manance din nou, dar starea de voma de zi cu zi a început sa scada zi dupa zi.

Inimile noastre s-au umplut de bucurie, iar consumul de canabis l-a adus înapoi cu zâmbetul pe fața. Landon a început sa se simta din ce in ce mai bine! Era ca și cum un miracol s-ar fi întâmplat! El a zâmbind din nou și a început să mănânce din nou! Cusiguranta, oricine de pe planeta, ar fi taxat alegerea tratamentului cu ulei de canabis in defavoarea tratamentului farmaceutic. „