Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

q (2)
q (2)

Te trezești în fiecare noapte în același timp? Aceasta este ceea ce înseamnă

Corpul uman are mecanisme interne și ceasuri care controlează activitatea și funcția organelor din organism.

Medicina chineză consideră că corpul uman dedică energii diferite organelor diferite în cadrul ciclului de 24 de ore.

Prin urmare, în cazul în care vă treziți în același timp în fiecare noapte, este un semn că energia din corp este cumva obstrucționată, fizic sau spiritual, iar echilibrul natural al corpului este întrerupt.

Următoarea listă prezintă timpii de trezire și legătura lor cu organele corpului, ceea ce vă va ajuta să descoperiți cauza simptomelor:

9 pm până la 11 pm

Acesta este momentul în care sistemul endocrin își restabilește echilibrul și enzimele se reumplu.

Funcția sistemului endocrin este de a controla metabolismul și hormonii, deci dacă vă treziți sau aveți probleme de a adormi în acest moment, s-ar putea datora unei diete proaste, unei mese grele târzii, unei anxietate datorată evenimentelor care au avut loc pe parcursul zilei sau îngrijorări despre ziua următoare.

23:00 până la 1 dimineața

Energia yin se convertește în yang în acest moment, așa că trezirea obișnuită între orele 11 și 01 se poate datora unor resentimente cu care te-ai împotmolit.

Energia Yang este foarte activă, deci trebuie să fii calm, pozitiv, plin de iubire și să păstrezi energia pentru a doua zi pentru a rezolva această problemă. Trezirea în acest moment ar putea fi cauzată de incapacitatea vezicii biliare de a sparge în mod corespunzător grăsimile nesănătoase consumate.

1 am până la 3 dimineața

Acesta este timpul pentru detoxifierea și reînnoirea corpului, ficatul eliberează toxinele și sângele este proaspăt și curat. Trezirea între 1 am și 3 dimineața ar putea fi rezultatul formărilor negative cum ar fi frustrarea și furia sau unele probleme cu funcția ficatului.

3 dimineața până la ora 5 dimineața

Plămânii sunt în curs de reparații și inundă corpul cu oxigen în acest moment și corpul trebuie să fie suficient de cald pentru a accelera funcția corpului.

Din punct de vedere spiritual, acest lucru ar putea fi un simptom al durerii și tristeții, astfel încât să puteți beneficia de anumite tehnici de respirație.

De asemenea, acest lucru ar putea fi un semn de ascensiune sau un proces de creștere a nivelelor vibraționale, ceea ce ar putea duce la sensibilitate la sunete neobișnuite, la schimbări ale apetitului, senzație de frig sau visuri lucide.

5 am La 7 dimineața

Instinctul gros este extrem de activ în acest moment și descompune toxinele și le îndepărtează din organism.

Motivele pentru trezirea în acest moment includ o nutriție proastă sau o masă prea târzie.