Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

know-can-detox-body-feet

Știai că poți să-ți detoxifici corpul prin picioare?

Există un medicament vechi chinez care vă poate ajuta să vă detoxifiați corpul prin picioare. Acest lucru se datorează faptului că sistemul chinezesc de reflexologie spune că picioarele noastre au zone naturale de energie care sunt legate de sistemul de organe mari și importanți din corpul nostru. Aceasta înseamnă că puteți să vă detoxiflați întregul corp prin picioare și să eliminați toxinele interioare.

Acest tratament este foarte simplu dar eficient.

Detox picior

Tampoanele pentru detoxifiere pot fi găsite în orice magazin de sănătate și trebuie doar să le puneți pe picioare înainte de a vă culca. Scoateți-le când vă treziți și dacă s-au întunecat în timpul nopții, atunci înseamnă că nu aveti toxine.

Baie pentru picioare ionice

De asemenea, puteți utiliza baie de picioare ionice pentru a vă detoxifia corpul de toxine. Această baie se bazează pe electroliză, care este o metodă care utilizează curent electric pentru a produce o reacție chimică. Ar trebui să utilizați apă caldă pentru a vă deschide porii și sarea este folosită ca astringent antiinflamator. Ionii sunt absorbiți prin picioare și corpul tău primește o detoxifiere. Dacă apa sărată devine întunecată, înseamnă că eliminați toxinele din corpul vostru. Există câteva forme ale acestei băi:

Rețetă de baie detoxifiatoare cu sare;

Vei avea nevoie:

1 cană de sare Epsom

1 ceașcă de sare de mare

2 cani de bicarbonat de sodiu

Uleiuri esențiale (opțional)

Indicatii:

Utilizați apă fiartă și puneți toate ingredientele, lăsați-le să se dizolve. Apoi adăugați apă caldă în cada și adăugați, de asemenea, oțet de cidru de mere. Adăugați uleiuri esențiale și sare în amestec. Înmuiați o jumătate de oră. Țineți minte că s-ar putea să vă simțiți extenuați și sa va simtiti slabit după baie, dar va calma iritarea pielii și vă detoxifiază corpul și va crește nivelul de magneziu.

Creează o baie de reteta de baie Detox

Vei avea nevoie:

1/2 lingură de lut bentonit

1/2 cană Epsom sare

Uleiuri esențiale (opțional)

Indicatii:

Se dizolvă sarea Epsom într-o baie fierbinte, după care se adaugă uleiuri esențiale. Se amestecă lutul cu o cantitate mică de apă, iar când se amestecă nu se utilizează metal. În cele din urmă, adăugați lut în baia preparată și înmuiați aproximativ 20 de minute. Această baie va detoxifica corpul și va crește nivelul de magneziu.

Reteta de baie de baie cu oxigen

Vei avea nevoie:

2 cani de peroxid de hidrogen

1 lingură de pudră de ghimbir uscată

Indicatii:

Umpleți cada cu apă fierbinte și adăugați ghimbir uscat și peroxid de hidrogen. Înmuiați întregul corp timp de o jumătate de oră. Acesta vă va calma corpul și vă va ajuta să tot felul de iritații și alergii.