Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

provita_nutrition_formula_flow1-600x600

Statina înșelătorie expusa: Medicamentele colesterolului determina imbatranirea rapida, leziuni cerebrale si diabetul (aici gasiti ce puteti folosi in schimb)!

Milioane de oameni au luat medicamente care scad colesterolul cunoscut sub numele de statine pentru scaderea colesterolului lor. Este o industrie 29 miliarde de dolari, care a avut cea mai mare prostie. Medicii prescriu aceste medicamente statina in mod regulat impotriva atacului de cord, accidentului vascular cerebral, inflamatiei si altor boli de sănătate. Cu toate acestea, în ciuda popularității lor incredibile, de scădere a colesterolului nu a reușit să prevină atacul de cord si accidentul vascular cerebral. In schimb, ele pot cauza cancer si alte probleme grave de sanatate.

In noul film documentar de 29 miliarde de dolari, gasiti minciunile despre colesterol, in care Justin Smith afirmă:

„… Între 1994 și 2006 procentul bărbaților cu vârste cuprinse între 65 și 74 cu colesterol ridicat a scăzut de la 87% la 54% … In ciuda acestui fapt, rata de boli cardiace coronariene pentru această grupă de vârstă a rămas aproximativ aceeași … Alte grupe de vârstă au experimentat o creștere a ratei de boli de inima ca numarul de persoane cu colesterol „ridicat” a scăzut. ”

Medicamente care scad colesterolul si pot cauza cancer:

Studiile bine concepute au demonstrat legatura dintre consumul de medicamente de scadere a colesterolului si a cancerului.

În Journal of American Medical Association in 1996, a declarat:

„Toți membrii celor două clase de cele mai populare medicamente de reducere a lipidelor (fibrați și statine)pot cauza cancer la rozătoare, în unele cazuri, la niveluri de expunere a animalelor apropiate de cele prescrise pentru om. … Studiile clinice pe termen lung și supraveghere atentă în următorii după introducerea pe piață de mai multe decenii, sunt necesare pentru a determina daca medicamente care scad colesterolul pot cauza cancer la om. Între timp, rezultatele experimentelor efectuate la animale si la om sugereaza reducerea lipidelor tratamentului medicamentos, în special cu fibrați și statine, trebuie evitată cu excepția pacienților cu risc ridicat pe termen scurt a bolii cardiace coronariene.

In plus, potrivit unui studiu 2011 publicat in revista de prostata, barbatii care iau medicamente cu statine de orice fel sunt semnificativ mai predispuse la a dezvolta cancer de prostata, in comparatie cu alti barbati. In comparatie cu barbatii care nu au mai luat medicamente statine, utilizatorii de statine s-au dovedit a avea o mult ca un risc de 86 la suta crescut in a dezvolta cancer de prostata.

Mai multe motive pentru a se evita medicamentele care scad colesterolul

Statinele crest riscul de boli cronice. Medicamente statina crește nivelul de insulină, care cauzează inflamație în corpul dumneavoastră, care este semnul distinctiv al bolii cronice.

Statinele golești corpul de CoQ10. În cazul în care luați medicamente statine, fără a lua CoQ10, sănătatea ta este în grav pericol.
Medicamentele care scad colesterolul au fost legate în mod direct la peste 300 de efecte secundare, care includ neuropatia, anemia, oboseala cronică, perturbările tiroide și boli precum Parkinson si Alzheimer.

Medicamentele de scadere a colesterolului reduc ratele de testosteron in randul barbatilor.

Medicamentele care scad colesterolul poate distruge, de asemenea memoria.

Colesterolul nu provoaca boli de inima. Colesterolul este esențial și crucial pentru o gamă largă de funcții vitale în corpul dumneavoastră.

Dr. Stephen Sinatra, un cardiolog certificat și un expert proeminent în domeniul cardiologiei naturale, a explicat într-un interviu recent:

„Să recunoaștem, colesterol este ceva ce are nevoie corpul tau. Dacă te uiți la studiul MRFIT [Multiple factor de risc de interventie Trial] în cazul în care s-au uitat la 180.000 de oameni într-o perioadă de 13 ani (1973-80); barbatii cu colesterol de 330 au avut mai putine accidente vasculare cerebrale hemoragice decat barbatii cu colesterol mai mic de 180. Dacă te uiți la numarul de colesterol, numarul mai mare de colesterol ar da protecție la un accident vascular cerebral hemoragic.

„Este nevoie de colesterol in pielea noastra pentru a activa vitamina D3 de la lumina soarelui. Avem nevoie de colesterol pentru a face hormonii sexuali … pentru a face hormonii suprarenali. Avem nevoie de ea pentru lubrifiere. Avem nevoie de ea pentru functia neurotransmitator in creier. Atunci când LDL este condus prea mic, nu este de mirare că o mulțime de pacienti dezvolta probleme de memorie sau de pre-Alzheimer, sau chiar amnezie totală la nivel mondial, care se pierde într-adevăr memoria cuiva. Este foarte infricosatoare si am vazut mai multe cazuri. … Sunt atât de multe alte aspecte care, în mintea mea joacă un rol mult mai mare pe care am pus colesterolul în jos, la capătul inferior al spectrului. ”

Cum Pentru a reduce raul colesterol natural

Din fericire, există strategii simple care vă pot ajuta la reglarea nivelului de colesterol. În afară de alimentație sănătoasă și excizarea regulata, puteți adăuga aceste lucruri la regimul de zi cu zi:

Mânca un avocado pe zi. Avocado sunt o sursa excelenta de-inima sanatoasa grasimi mononesaturate.

Ia-Lemongrass ulei esențial. In 1989, revista medicala Lipidele (detalii de studiu) a publicat rezultatele unui studiu de la Departamentul de Stiinte nutritionale, Universitatea din Wisconsin, care a investigat efectele de scădere a uleiului de lemongrass asupra nivelului de colesterol din ser.

Utilizați scorțișoară. Oamenii de stiinta au descoperit ca scortisoara poate ajuta la scăderea zahărului din sânge, LDL colesterolului și al trigliceridelor. Intr-un studiu pe 60 de pacienți cu diabet zaharat de tip 2, sa constatat că ¼ linguriță sau 1 g de scorțișoară a fost capabil de a reduce trigliceridelor prin 23-30%, de zahăr din sânge de 18-29%, colesterolul total cu 12-26% si a colesterolului LDL de 7-27%.