Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

niavis-ulei-de-cocos-extra-virgin-ecologic-bio-250g-35545

Spune la revedere ridurilor și flexiunii pielii feței dupa spălarea cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu!

Astăzi, vom dezvălui rețeta unui amestec uimitor natural, care va curata profund porii si te va ajuta sa scapi de punctele negre și de acnee. Aceasta combinatie va exfolia, de asemenea, pielea, elimina excesul de murdărie și de a elimina roseata, acneea si cicatricile.

Acesta conține două ingrediente eficiente incredibile, bicarbonat de sodiu și ulei de nucă de cocos. Bicarbonatul de sodiu este un ingredient puternic și versatil, care poate fi folosit în numeroase moduri diferite.

Este utilizat la prepararea produselor de patiserie de casă, pentru uz casnic, utilizări cum ar fi dezodorizarea și agent de lustruire, precum și pentru curățenie, în loc de soluții de curățare nocive și toxice de uz casnic.

In ciuda acestui fapt, bicarbonatul de sodiu este utilizat ca un produs cosmetic pentru păr, dinți și piele. Este uimitor în tratamentul acneei, deoarece este un compus amfoter și astfel echilibrează echilibrul pH-ului pielii și previne apariția lor, deoarece dezechilibrul pH-ului este cauza principala a acneei.

Pe de altă parte, uleiul de cocos are medicament puternic, hidrateaza și are proprietăți antibacteriene care hrănesc în mod eficient, starea pielii și reduce petele de pe piele.

Bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos folosit ca demachiant

ingrediente:

1 linguriță de bicarbonat de sodiu

2 lingurite de ulei de nucă de cocos organic extra-virgin

Mod de preparare:

Într-un castron mic, se amestecă ingredientele pentru a prepara o pasta. Aplica pasta pe piele și masati ușor în mișcare circulară. Apoi, se lasă să acționeze timp de 5 minute.

După aceea, se spală cu apă caldă și masati încă o dată în timpul clătirii. Pe măsură ce uleiul de nuca de cocos hidrateaza profund pielea, nu trebuie să aplicați o alta cremă hidratantă.