Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

ayurveda_1-600x600

Slabeste cu aceste sfaturi si trucuri de Ayurveda

Ayurveda este cea mai veche medicina holistică care își are originea în India. Ea a beneficiat mulți locuitori ai acestei planete timp de mai mult de 5000 de ani. Ayurveda acoperă o mulțime de probleme de sănătate, inclusiv promovarea pierderii în greutate. Există numeroase sfaturi Ayurveda, care vă pot ajuta să atingeti o greutate pe care v-o doriti. Nu numai că va aceste soluții simple și naturale, va pot face sa aratati fizic atractiv, dar, de asemenea, va ajuta la sanatate.

Literal, Ayurveda înseamnă.

Acesta este un lucru bun, deoarece o este astfel de abordare ce permite determinarea cauzei si radacina problemei. De exemplu, daca pierdeti greu din kilograme, Ayurveda va va ajuta sa stimulati metabolismul.

Din moment ce diversele soluții de Ayurveda reduc excesul de greutate si ajuta metabolismul.Continuati sa cititi aceste trucuri de pierdere in greutate, bazate pe medicina holistică de Ayurveda foarte fiabila.

Bea un pahar de apă cu suc de lămâie în fiecare dimineața

Apa ar trebuie să fie calda, iar lamaie trebuie sa fie organica. Consumul unui astfel de amestec este primul lucrupe care trebuie sa il faceti dimineața pentru a începe sa pregatiti sistemul digestiv pentru sarcinile riguroase de care are nevoie pentru a fii eficace pe toata durata zilei.

Exercitiile fizice fac parte din ritualul de dimineata

Ayurveda este o componentă foarte importantă pentru scăderea în greutate. Făcând chiar si 30 de minute de exercitii este suficient, deși lungimea ideală este de 45 până la 60 minute. Este o idee bună pentru a opta pentru exerciții pe care le găsiți interesante și plăcute pentru a le efectua. In acest fel, le puteți încorpora în pisa de dimineață zi de zi, fără probleme.

Meditati timp de cel puțin 10 minute după efectuarea exercitiilor

In ziua de azi , este important să se mediteze pentru a se menține la golf efectele nefavorabile ale stresului, iar unul dintre ele câștigă in greutate . Ceva la fel de simplu ca facutul exercițiilor de respirație adâncă, imagini ghidate și de yoga vă permit să deviniti un individ mai atent, permițându-vă să luați cele mai bune decizii posibile pe tot restul zilei.

Mananca de trei ori pe zi

Mancatul la micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și cina ca un cersetor ;. Ceea ce ar trebui să faceți este să aveti o masă de dimensiuni medii pentru micul dejun. Optati pentru o masă mare, la prânz, pentru a vitaminiza organismul. Este cu siguranta important sa aveti o masă mică la cină, când metabolismul este mult mai lent.

Evitati rntaitul între mese .

Una dintre cei mai mari sabotori ai greutatii este rontaitul. Face ca corpul sa furnizeze mai multe calorii decat are nevoie si poate arde. În conformitate cu filozofia Ayurveda, nu este o idee bună sa furnizezi în mod constant corpul cu combustibil prin intermediul produselor alimentare. În caz contrar, el va uita ca trebuie să ardă excesul de calorii si grasimi.

Mergi putin dupa ce ai mancat

Mersul pe jos într-un ritm moderat timp de la 10 până la 20 de minute după fiecare masă este o idee foarte buna. Nu numai că va permite acest lucru, pentru ca arde cateva calorii in plus, dar, de asemenea, stimuleaza procesul digestiv, astfel încât ar putea absorbi in mod adecvat nutrientii din alimente.

Eliminati toxinele cu un ceai detoxifiant

Te scapa de impuritățiile din corp te poate ajuta sa elimini kilogramele nedorite. E un ceai detoxifiant ayurvedic simplu pe care il poti lua inghitituri pe tot parcursul zilei: de la 4 la 5 căni de apă fierbinte și se adaugă 1/2 linguriță de semințe de fenicul, coriandru si chimen in ea. Se lasă să fiarbă timp de încă 5 minute. Se transferă ceaiul rezultat într-un termos si poti sa il iei cu tine la serviciu.