Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

machiaj-nude-2

Și tu poți avea o piele perfecta, imaculata inoxidabila multumita acestei retete de casa!

Aspectul pielii noastre este foarte important, deoarece poate fi cel mai bun atribut fizic. O piele buna si sanatoasa transmite un mesaj de îngrijire corespunzătoare, frumusețe, și un corp sănătos.

Numeroși oameni se luptă pentru a trata problemele lor de piele, și de a folosi diverse tratamente scumpe pentru a trata pete, riduri. Cu toate acestea, aceste produse cosmetice sunt adesea prea bogate cu substanțe chimice periculoase, care, de fapt, pun în pericol sănătatea.

Prin urmare, ar trebui să încercați întotdeauna să găsiti o alternativă sănătoasă, naturala pentru a trata problemele. Urmatoarea reteta de casa v-a indeparta petele și va reda strălucirea sănătoasă a pielii.

Ingredientul său principal este peroxid de hidrogen, care este adesea utilizat pentru pete albe pe haine. Prin urmare, albeste in mod eficient pielea de sub subsuoară și elimină petele.

Acesta este modul de preparare:

ingrediente:

4 picături de apă oxigenată

1 lamaie mica (stoarsa)

3 picături de glicerină naturală

2 linguri de lapte praf

Instrucțiuni:

Amestecă toate ingredientele într-un castron și se amestecati bine cu o lingura. Trebuie sa obțineți o combinație armonioasă de cremă. Lasati-l să stea timp de 5 minute, iar apoi este gata de utilizare.

Cum să-l folositi:

Trebuie sa va spalati inițial feța și sa o uscati cu un prosop curat. Apoi, aplicați acest amestec ca o mască pe față și lăsați-l să acționeze în timpul nopții.

Dimineața, se spală cu apă rece și se usuca. Acest lucru ar trebui să se facă o dată pe săptămână și veți observa efecte impresionante!

Sfaturi suplimentare pentru a preveni defectele:

Folosiți întotdeauna de protecție solară, chiar dacă este iarnă

Atunci când sunteti expuse la lumina directă a soarelui, evitati folosirea produselor cosmetice și parfumurile.
Nu va expuneti direct la lumina puternică a soarelui în timpul zilei.