Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

get-rid-of-varicose-veins-forever-with-the-use-of-one-simple-ingredient1

Sfaturi simple pentru a scăpa de vene proeminente

Circulatia buna (mai ales la nivelul picioarelor) este esențială pentru a vă ajuta să scapati de venele proeminente astfel încât sa va stimulati o circulatie mai buna .

Aveți posibilitatea sa faceti exercitii fizice, chiar dacă înseamnă sa faceti activități mici cum ar fi mersul pe jos , plimbatul câinelui sau de a face curat.

Poti sa stai cu picioarele ridicate în timp ce vă odihniți.

Nu stati în picioare pentru perioade lungi de timp, fără a schimba pozițiile sau miscati-va încât să puteți îmbunătăți circulația doar suficient pentru a vă ajuta să scapati de vena proeminenta.

2. Slabiti

Fiind supraponderali va veti pune presiune mai multa pe picioare care vor duce la vene poreminente, astfel puteti sa scapati de vena proeminenta prin mers sau sa tineti o dieta.

3. Folositi ciorapi cu compresie

Ciorapii de compresie ajuta, de asemenea la îmbunătățirea circulației prin a va scutura picioarele în timpul zilei
Nu aveti nevoie de o reteta pentru a purta ciorapi de compresie, dar numai medicul dumneavoastră va fi în măsură să vă spuna cât timp trebuie să ii purati pentru a reduce aspectul de venea poreminente.

4. Masaj

Un masaj este un alt mod, in care puteți îmbunătăți circulația si pentru a vă ajuta

5. Somnul pe spate, cu picioarele ridicate

Plasarea unei perne sub picioare atunci cand dormiti pe spate este un alt mod de a crește circulația și a va scuti o presiune suficienta pe picioare pentru a va scapa de venele proeminente.

6. Consumati mai multi antioxidanti in dieta

Mai multi antioxidanti in dieta va ajuta să va mențineti puternic si sa aveti vene sanatoase. Consumati alimente bogate in antioxidanti

7. Ia un complex de citrice bioflavonoide

Bioflavonoidele citrice, care au hesperidina, rutin, și diosmin va ajuta la reducerea veneor poreminente prin întărirea pereților venelor și puteți obține, de asemenea, bioflavonoide citrice de portocale și grapefruit.

8. Exerciții de tonifiere

Orice tip de exercițiu pentru picioare indiferent dacă sunt aceste exerciții ale picioarelor tonifiate cum ar fi mersul pe jos va v-a ajuta, de asemenea, sa va creșteti circulația pentru a scapa de vena proeminenta.

9. Otet de mere

Ca sa folositi acest remediu acasa trebuie sa va frecati pur și simplu cu otet de mere pe vene sau puteți plasa o pânză înfășurata în otet de mere pe picioare timp de 30 de minute pentru a reduce aspectul venelor.

10.Consumati mai mult picant

Dacă includeți condimente, cum ar fi usturoi, ghimbirul ,ardei roșu în dieta dumneavoastră vă va va ajuta in problema cu venele varicoase.

6 sfaturi pentru a prevenii venele varicoase

1. Nu consumati alcool

Alcoolul determina vasele sanguine sa se dilate de-a lungul timpului … Consumul excesiv de alcool poate cauza dilatarea venelor ceea ce duce la telangiectaziilor permanent.

2. Picioare incrucisate

Nu stati cu picioarele încrucișate pentru o lungă perioadă de timp, deoarece va poate tăia circulația făcându-vă să aveti varice

3. Consumul limitat de sare

Prea multa sare in dieta este una dintre cauzele majore ale varicelor

4. Nu fumati

Studiile au aratat ca fumatorii sunt mult mai susceptibili in a avea varice.

5. Nu purtati tocuri

Tocurile pun prea mult accent pe venele dumneavoastră si pun picioarele într-o poziție nefirească.

6. Folosiți protecție solară

Crema de protectie solara dauneaza foarte tare ceea ce ar fi bine sa evitati statul in soare ca sa nu fiti nevoit sa va dati cu crema solara.