Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

28-72-thickbox-1

Se amestecă cele 2 ingrediente si spune la revedere Sinuzitei, Flegmei, gripa, riniteei și multe altele

Capul poate suferi de multe boli, mai ales în timpul iernii, inclusiv sinuzita, răceală, gripă, flegma, si rinita.

Cele mai frecvente dintre acestea este sinuzita care reprezinta inflamarea sinusurilor si umflarea, declanșate de o alergie, bacteriene, fungice, și infecții virale. Cele mai frecvente simptome ale acestei afectiuni sunt o grosime de mucus nazal, dureri de cap, tuse, congestie, nas înfundat, oboseală și dureri faciale.

Pentru a rezolva această problemă de sănătate, nu este nevoie sa luati antibiotice. Puteți pur și simplu remediile naturaleva vor scapa de aceasta neplacere:

Cele doua ingrediente reteta pentru a vindeca sinuzita, spută, gripa, rinita si altele:

ingrediente

1 rădăcină de ghimbir mijlocie

200 ml / 6.7 oz. oțet de mere

Indicatii

În primul rând, radeti ghimbir și se amestecă cu 2 dl. oțet de mere într-un bol de sticlă. Se toarnă amestecul intr-un borcan de sticlă și sigiliu cu un capac bine. Stocati și păstrați-l la temperatura camerei, timp de zece zile. Se agită remediul, ocazional, astfel încât să obțineți cele mai bune efecte.

Consum

Pentru a obține efectele cele mai favorabile, se pune capacaul peste borcan si se acopera cu un prosop. Începeți să inhalalati aroma lui. Mai departe timp de 5-10 min. În continuare, înainte de a merge la culcare, să ia o batistă, inmuiati-o în amestec și puneți-o pe gât. Lăsați cârpa sa stea peste noapte.

Se repetă terapia pentru câteva zile până când aveti efecte pozitive.

Pentru sinuzita:

În primul rând, se fierbe timp de 50 de grame de rădăcină de ghimbir. Inhalati cu un prosop deasupra capului. Iuțeala ghimbirului va scuti sinusurile si va ajuta cu probleme de congestie.

Nimic nu funcționează mai bine decât curele naturale, deci vă sfătuim să încercați aceste două rețete înainte de a lua ceva prescrie.