Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

exercitii-rezistenta-alergatori-1

Șase exerciții simple care iti transforma corpul in doar patru saptamani

Obtinerea corpului viselor tale nu este cel mai ușor lucru de făcut, dar atingerea obiectivului poate schimba cu siguranta viata ta!

Prin urmare, trebuie doar să decizi

Iti sugerăm un set de 7 exerciții care iti pot transforma pe deplin corpul într-o lună! Ce e grozav despre toate este că ai nevoie doar de 10 minute pe zi, și nu va trebui să meargi la sala de sport sau de a cumpăra unele echipamente speciale.

Scândură

Scândură este una dintre cele mai bune exerciții vreodată. Este statica, și ar trebui să deții doar o poziție corectă pentru a obține efectele sale. Ar trebui să te sprijini pe coate, antebrațe, și Labele anterioare, cu spatele drept.

Reține că nu trebui să ridici partea de jos sau de jos de taliei. Trebui să se te simti confortabil în timp ce stai in această poziție.In acest fel, iti vei tonifia muschii bratului, sistemul ABS, spatele și mușchii coapsei anterioare.

Flotări

Dintr-o poziție scândură, pur și simplu împinge-te în sus cu brațele, dar cu picioarele, din spate, și de jos stai într-o linie dreaptă. Apoi reven-o la poziția inițială. Acest lucru va tulpina mușchii abdominali și a brațelor.

genuflexiuni

Trebuie să stai pe tălpi, cu picioarele la latimea umerilor. Ca și atunci cand vrei sa te asezi așezat pe un scaun imaginar . Picioarele și genunchii trebui să formeze o linie dreaptă. Pentru un echilibru mai bun, vă puteți întinde brațele în fața corpului.

mușchii de jos

prijina-te pe genunchi și mâini, si întinde cate un picior și brațul opus simultan. Cu toate acestea, asigura-te că iti păstrezi piciorul drept și nu-l îndoi. Se repetă cu celălalt picior și braț.

Ab exerciţii

Culcat pe spate, cu brațele întinse în sus, ridica încet piciorul stâng, îndoaie-l la genunchi, și atinge-l cu mâna dreaptă. Se repetă cu piciorul drept și brațul stâng.

ABS și fese

Sprijina-te pe picioare și mâini pentru a crea un triunghi deasupra podelei. Ridica un picior cat poti de sus , și coboara-l treptat, pentru a atinge cu genunchiul vârful nasului. Fa același lucru cu celălalt picior.

Vă sugerăm următorul program de 4 săptămâni pentru a vă ajuta să atinge obiectivul dvs.:

Planul de patru săptămâni

Saptamana 1:

In fiecare zi, timp de 6 zile, urmați programul de mai sus:

2 min scândură -;

1min push-up-uri

1 min ABS si coapse

1;min abs

1 minABS și fese

talie 1- minut;

2 minscândură -.

Repaus timp de 10 secunde între exerciții.

Săptămâna 2:

În următoarele 6 zile, alternează următoarele seturi:

Set 1:

3 minute scândură;

3 minute abs;

3 minute coapse si fese.

Faceti o 15 secunde pauză între exerciții.

Set 2:

3 minute talie;

3 minute de push-up-uri;

3 minute abs si fese.

Ar trebui să se odihnească timp de 15 secunde între exerciții.

Săptămâna 3: se repetă Săptămâna 1 set.

Săptămâna 4: se repetă Săptămâna 2 seturi.

După sfârșitul acestui program de antrenament, vei fi uimit de rezultatele!

Cu toate acestea, vă recomandăm cu tărie să faceți un obicei de a face aceste exerciții de zi cu zi, deoarece acestea vor ajuta să vă mențineți corpul în formă.