Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Scientists-Confirmed-Why-A-Himalayan-Salt-Block-Is-One-Of-The-Greatest-Things-You-Could-Own

Sarea de Himalaya poate ajuta la mineralizarea si detoxifierea organismului

Sarea este un nutrient esential pe care corpul nostru il necesită pentru a transporta substante nutritive in si in afara celulelor noastre, reglarea tensiunii arteriale, schimbul de ioni și multe altele. Cu toate acestea, nu toate sărurile sunt egale. Sarea de masă, care a fost deposedata de toate mineralele sale, cu excepția de sodiu și clorurii, de exemplu, nu va avea același impact biologic pozitiv asupra corpurilor noastre de sare pură, nerafinate, care are un profil robust mineral.

Una dintre cele mai nutritive săruri și „complet”, pe care il putem cumpăra astăzi este sare de Himalaya, o sare, care a fost formata peste milioane de ani în Himalaya și care conține atât de multe microminerale și urme de minerale, care este de fapt de culoare roz. În acest articol, veți afla mai multe despre beneficiile pentru sănătate de sare din Himalaya și modul în care aceasta poate ajuta la transformarea chiar a meselor într-un centru de putere de nutritie.

Motive pentru a iubi sarea de Himalaya

Bogat în minerale – cea mai mare remiză a sarei de Himalaya, desigur, este concentrația sa densă de minerale.

Conform unei analize spectrale furnizate de Lunca, sarea Himalaya contine 84 minerale, electroliti si elemente – un număr uluitor având în vedere că doar 118 elemente sunt cunoscute de știință. Din acest motiv, adăugarea de sare mai multa din Himalaya la dieta ta poate ajuta si rectifica practic orice deficit de minerale ar putea avea. In mod semnificativ, sarea de Himalaya conține iod, magneziu, zinc, fier si calciu – cele cinci minerale, în care populația Statelor Unite ale Americii sunt cele mai deficitare. Deficiențele de iod sunt o problemă deosebit de gravă, deoarece iod joacă un rol esențial în funcționarea care controlează metabolismul glandei tiroide. Dacă adăugați sare mai mult din Himalaya în alimente, cu toate acestea, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la un deficit de iod vreodată din nou.

Conținutul de sodiu – Normal, unul dintre mineralele în care sare de Himalaya este cea mai bogata este sodiu. Cu toate că suferă de sodiu dintr-o reputație proastă, datorită legăturii sale cu alimente prelucrate, reale, neprocesate de sodiu este nevoie de corpul nostru. Aceasta ajută la reglarea volumului de sânge și, prin urmare, a tensiunii arteriale, dar, de asemenea, ajută la contracții musculare de control, functiile inimii si transmisiile nervoase. Recomandată aportul zilnic (CDI) de sodiu este între 1,500-2,300 miligrame pentru bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 9-50; o linguriță de sare Himalaya conține aproximativ 400 miligrame de ea.

Sarea de Himalaya roz Gourmet FDA Produsele chimice Non-GMO Organic Halall Kosher 2 Lbs Grind Fine (.5mm) (2 lire sterline)

Denocivizare – Deși este consumata în mod tradițional cu alimente, profilul mineral impresionant de sare din Himalaya, de asemenea, pretează bine la detoxifierea externă. De exemplu, nu puteți găsi o sare mai bună decât sarea din Himalaya,; mineralele și ionii negativi pătrund cu ușurință pielea, producând un efect de curatare si care poate lăsa pielea și mintea și o senzație de reintinerire in cateva ore după acea detoxifiante. De asemenea, sarea de Himalaya are un efect pozitiv asupra aerului nostru. Nu este o coincidență faptul că lămpile de sare, practic, toate cu reputație sunt realizate folosind sare de Himalaya, mai degrabă decât sarea de masă sau de sarea de mare; ionii negativi ei înșiși se leaga de ionii pozitivi în aer, neutralizare și debarasare de poluanți.

sfaturi de cumpărare

Sarea din Himalaya poate fi achiziționata în magazinele alimentare de sănătate sau on-line, și este de obicei vânduta sub formă de boabe fine sau grosiere. Sarea de Himalaya cu granulație fină este recomanda, deoarece cristalele mici, discrete sunt mult mai ușor de a încorpora în cele mai multe mese. Atunci când achiziționati sare, nu uitați să verificați ca culoarea sa fie roz; acest lucru indică faptul că sarea este densă în minerale.