Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

ulei-esential-de-cimbrisor-10ml

S-a dovedit ca uleiul esential de cimbrisor ucide pana la 98% din celulele canceroase de san!

Uleiurile esențiale au devenit foarte populare în ultimii ani pentru beneficiile lor uimitoare de sănătate.

Uleiurile esențiale sunt un mod natural si eficient de a ajuta la gestionarea stresului, durerii, starea de spirit impusas si lupta impotriva infectiilor. Uleiurile esențiale de grad terapeutic sunt distilate din scoarță de copac, flori sau frunze ale unei plante și poate oferi beneficii fizice și psihologice. Hipocrate (circa 460BC – circa 370BC), cunoscut astăzi ca „părintele medicinei occidentale”, utilizările terapeutice menționate in tratarea bolilor respiratorii și afecțiuni.

Cimbrișor ulei esential este unul dintre cele mai puternici antioxidanți cunoscute de om. Cimbrișor sprijina imunitar, respirator, digestiv, nervos si alte sisteme ale corpului. Uleiurile esențiale Cimbru conține cantități mari de timol. Timolul este unul dintre compușii care apar în mod natural cunoscut sub numele de „biocide”. Biocizi sunt substanțe care pot distruge organismele dăunătoare.

Dar știați că uleiurile esențiale pot fi de asemenea un remediu eficient anti-cancer?

S-a dovedit ca uleiul esential de cimbrisor ucide pana la 97 la suta din celule de cancer de san

Cimbrul este originar din Marea Mediterană și a fost utilizat pe scară largă de către grecii antici. Cimbrul este folosit in mare parte la gătit in mediteraneană. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care femeile din Grecia au mai puțin de jumătate incidența cancerului de san, comparativ cu femeile din America).

Cercetatorii de la Universitatea Oncologul Celal Bayar din Turcia au efectuat un studiu pentru a determina ce efect ar putea avea Wild Cimbru (Thymus) cu privire la activitatea de cancer de san.

Ei au raportat in revista Nutrition and Cancer care Wild Cimbru a indus moartea celulelor in celulele cancerului de san.

Uleiul esential de Cimbru sa dovedit a ucide 98% dintre celule de cancer mamar uman (MCF-7) in vitro, după 72 ore de tratament. Aceasta a fost la o concentrație de doar 0,05% (la 0,01%, ulei volatil de cimbru încă uciși> 40% dintre celule). Ulei esential de cimbrisor sa dovedit a fi cel mai puternic la uciderea celulelor canceroase.

In alte studii, cimbrișorul a demonstrat de asemenea activitate împotriva cancerului oral si ovarian. Cimbrișor sau uleiul esențial a fost, de asemenea utilizat în medicina ayurvedică și tradițională datorită antioxidantului sau puternic, anti-bacterian și anti-fungice (uciderea drojdie, cum ar fi puternic Candida). Se face un mare plus fata de o dieta sanatoasa axata pe fructe, legume si alimente integrale si pot fi folosite ca plante medicinale aromate în gătit sau pur și simplu, preparate ca un ceai.

Alte beneficii de sănătate ale uleiului de cimbru includ:

Ajuta la reducerea simptomelor sindromului de oboseală cronică

Ajuta la reglarea fluxului menstrual

Ajută la creșterea circulației și determină creșterea tensiunii arteriale

Ajută la prevenirea celulitei

Ajutor ușurință nervozitate și anxietate

Ajuta la combaterea insomnie

Ajutor pentru a elimina respiratia urat mirositoare si mirosul corpului.