Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

2d54b8-1

Remediul pe timp de iarna v-a elimina mucusul din plamani imdediat!

Sistemul imunitar este format din țesuturi și organecare lucrează împreună pentru a lupta împotriva corpurilor străine.

Plămânii sunt importanti pentru sistemul imunitar, deoarece funcția lor principală este de a inhala și stoca oxigen și dioxid de carbon cand expirați prin nas. Cu toate acestea, în cazul în care nasul este blocat cu mucus, aceasta influențează plămânii.

Băutura următoare va intari sistemul imunitar si elimina mucus din plamani. Acesta poate fi utilizat atât de către copii și adulți, și oferă efecte rapide și semnificative.

Copiii se joacă de multe ori în apă, murdărie și mizerie, astfel încât acestia sunt mai predispusi la boli. Cu toate acestea, sistemele lor imunitare sunt in curs de dezvoltare si acestea devin rezistente la diferite boli.

Cu toate acestea, copiii cel mai frecvent sufera de o tuse și răceală. Dacă aceste probleme persistă, se indică faptul că mucusul se acumulează în plămâni.

Corpul nostru creează o mulțime de mucus pe o bază de zi cu zi, aproape 1-2 litri. Cea mai mare parte din el este scuipat afară, dar în caz de răceli, el infunda tuburile de respiratie si duce la probleme de sănătate, inclusiv alergii.

În cazul în care persistă și apoi devine de culoare verzuie, sau chiar amestecat cu sânge, problema de sănătate ar putea fi grava, astfel încât ar trebui să vizitați un medic.

Sistemul imunitar previne bolile și corpurile străine și reduce diferite riscuri pentru sănătate, germeni, paraziți, viruși și bacterii. Acesta conține ganglionii limfatici, care produc și stochează celulele care ne protejează de bacterii și viruși.

In plus, măduva osoasă este o altă componentă care creează celule albe din sânge și stochează celulele stem, care au capacitatea de se transforma in orice celula umana.

Sistemul imunitar include, de asemenea, splina, care implică celule albe din sânge, și controlează cantitatea de sânge. Sistemul imunitar creează anticorpi care distrug virusurile care pot provoca boli

ingrediente:

1 lingura de miere prime organica

1 lingură de pudră de ghimbir organic radacina

4 lămâi organice proaspăt stoarse

2 oz. ovăz organic

1 cană de apă purificată

Indicatii:

Clătiți ovăzul si se amesteca cu apa si ghimbir.

Se fierbe amestecul timp de câteva minute.

După ce se răcește adauga mierea si sucul de lamaie si se lasa peste noapte, astfel.

Se depozitează băutura în frigider și îl puteți utiliza până la o săptămână.

Cum se folosește:

În fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea 30-40ml acestei băuturi. Se repetă acest lucru timp de 40 de zile pentru a stimula sistemul imunitar. Apoi, faceți o pauză de 15 zile, și se repetă tratamentul pentru mai mult de 40 de zile. Acesta poate fi utilizat la copii, și va întări imunitatea lor de a preveni orice fel de viruși și bacterii.

De asemenea, dacă doriți să accelerati procesul de eliminare a excesului de mucus din plamaniva recomandăm să utilizați abur:

Se fierbe o oală de apă și stati cu fața deasupra vasului sa respirati în abur timp de câteva minute.
Acopera-ti capul cu un prosop pentru a te concentra expunerea la abur.

Ulei esential de arbore de ceai organic

Organic negru in usturoi

Miere organica de Manuka 20 + Bio Active

Ulei de oregano turcesc

Organic Echinacea purpurea plante medicinale, Cut & cernuta

Bio-Active Argint coloidal (conține 98% din taxa pozitiv de argint