Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

download-25

REMEDIU VECHI pentru arterele, scade colesterolul, imbunatateste sistemul imunitar!

Un cititor întreabă: „Cum pot desfunda arterele sau curata arterele fara operatie?” Si „Care sunt alimentele bune de inima?”

În primul rând, nu mai fa lucruri care dauneaza aterosclerozei. Cu alte cuvinte, arterele nu au devenit înfundate doar cu noroc sau șansă, sperăm că sunteți deja conștienți de acest lucru.

S-au înfundat printr-o serie de opțiuni.

Aceste alegeri acoperă alimentele pe care le-ați ales să le mănâncati pe parcursul vieții și nivelul de exercițiu pe care l-ati ales să il folositi. Așa că, înainte de a intra în strategiile și terapiile care pot inversa ateroscleroza si desfunda arterele, hai sa vorbim despre oprirea procesului de colmatare, în primul rând.

Vom continua această conversație după rețeta …

Remediu german antic

Pentru prepararea acestei rețete, veți avea nevoie doar de ghimbir, usturoi, lamaie si apa, astfel încât, în cazul în care doriți să îmbunătătiti sistemul imunitar sau detoxifia ficatul, acesta este remediul perfect !

Prepararea acestui remediu este extrem de simplu si este, de asemenea, foarte economic!

ingrediente:

4 lămâi organice

2 linguri de ghimbir organic pulbere de rădăcină

4 catei de usturoi organic

2 litri de apă purificată

Indicatii:

În primul rând, se spală lămâile și se taie în felii, păstrând crusta. Apoi, usturoiulse pune intr-un blender, împreună cu lămâile și ghimbirul. Se amestecă totul bine până când veți obține un amestec omogen.

Când amestecul este omogen, se pune într-o tigaie și se adaugă apă în interior. Lasă-l pe foc până când începe să fiarbă, amestecând în mod continuu. După ceva timp, se retrage de pe foc și lăsați-l să se răcească. După ce s-a răcit, se strecoara lichidul si se păstrează într-o sticlă sau un borcan de sticlă.

Cum se folosește:

Bea un pahar de această băutură pe stomacul gol, timp de două ore înainte de fiecare masă principală, timp de trei săptămâni. Apoi, fa o pauză de o săptămână și începe să-l consumi din nou, timp de încă trei săptămâni. Dacă nu-ți place aroma, poti adăuga întotdeauna un pic de miere pentru a-l îndulci.

Rezultatele vor apărea foarte curând, chiar și în primele trei săptămâni de utilizare. Te vei simti mai energic si starea generala de sanatate va fi îmbunătățită.

Mit artere infudate

Există un mit imens despre ceea ce cauzeaza arterele înfundate si bolile de inima. Iar mitul este antrenat din 1980, când marele dușmanul dietetic a fost de grăsimea. Întreaga națiune, se pare, a fugit de grăsime, și, în același timp, rulează spre alimente făcute cu cantități mari de zahăr .

Grăsimea a fost o mare cauza a bolii, medicii ne-au spus, și tuturor li s-a spus să meargă pe o dieta extrem de saraca in grasimi. Chiar si American Heart Association a recomandat ca persoanele expuse riscului de boli de inima sau cei care au suferit deja un atac de cord evita, practic, toate de grăsime în dieta lor.

Și aici e marea greseala : toate grăsimile au fost concentrate în același grup. Așa că, dacă acesta a fost de grăsime din uleiuri de pește sau de grăsime din carne de vită untură, toate au fost considerate a fi aceeași grăsime, și au fost considerate ca sunt dușmanul sănătății umane.

Bineînțeles că astăzi noi știm că isteria grăsimilor din jur era doar asta – nimic altceva decât Teama justificata care rezulta din greseli majore de catre cercetatori medicali, combinata cu un impuls de marketing imens din partea producătorilor de alimente care au descoperit că vânzarea zahărului a fost mult mai ușoara, și mult mai profitabila, decât vânzarea de grăsime.

Deci, ce înseamnă ca toate au de aface cu înfundarea arterelor ? E simplu, de fapt. Există mai multe grasimi sanatoase bune pe care trebuie să le obțineți în dieta dumneavoastră dacă doriți să va desfundati arterele. Iar astăzi, este bine cunoscut faptul că aceste grăsimi includ acizii grasi omega-3, uleiuri de pește, și grăsimi mononesaturate.

Practic, un fel de grăsimi le gasiti în peștele gras, nuci, semințe și fructe, cum ar fi fructele de avocado (care este, da, punct de vedere tehnic un fruct, nu o legumă).