Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

65_7

Priviti cum eliminati pietrele de la rinichi cu acest simplu remediu natural

Rinichii reprezintă unul dintre cele mai importante organe ale corpului, deoarece funcția lor este de a elimina toate toxinele și cantitățile în exces de sare din organism.

Cu toate acestea, ei trebuie să fie curățati în timp, pentru a funcționa corect.

De fapt, rinichii absorb toxinele și sărurile continuu, precum pietre și nisip. Pentru a preveni acumularea acestora și formarea de depozite periculoase, trebuie să ii detoxifiati și sa scăpati de acești compuși nocivi.

Astăzi, vom dezvălui o reteta naturala uimitoare, care vă va ajuta să detoxifiati rinichii.

ingrediente:

Un pumn de coriandru sau patrunjel frunze

-Apă

Mod de preparare:

În primul rând, trebuie să se taie frunzele de coriandru sau pătrunjel în bucăți mari. Apoi, le pui într-un castron și se toarnă puțină apă peste ele pentru a le acoperi. Apoi, așezați vasul pe foc si se fierbe timp de 10 minute.

Se scoate vasul după aceea și se lasă amestecul să se răcească. În continuare, se strecoara si bagati la frigider.

Utilizare:

Bea o ceașcă de acest amestec, la rece, de zi cu zi. Vei observa ca culoarea urinei in cateva zile se va schimba. Acest lucru se datorează procesului de curățare a rinichilor și eliminarea otrăvurilor acumulate.

Mai mult decât atât, puteți face, de asemenea, un ceai din aceleași ingrediente. Pur și simplu lăsați amestecul acoperit pentru 30 minute. Apoi, se bea de două ori pe zi timp de o lună, în scopul de a detoxifia rinichi.

In plus, patrunjelul este, de asemenea, liniștitor în cazul crampelor menstruale si a dureri. În afară de pătrunjel și coriandru, rinichii vor beneficia de o mulțime de tratamente de dezintoxicare, cu lămâi, pepene verde sau mere.

In plus, uleiul de măsline este extrem de util în procesul de ejectarea a pietrelor la rinichi.

Cu toate acestea, în cazul în care bănuiți că suferiți de pietre la rinichi, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a consuma acest ceai.

Trebuie să rețineți că, în scopul de a menține funcționarea optimă a rinichilor, ar trebui să beti multe lichide în timpul tratamentului cu ceai de pătrunjel. Cu toate acestea, chiar dacă este complet sigur și nu are efecte secundare, se recomandă ca acesta nu fie consumat de către femeile gravide.