Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

high-quality-woman-man-sports-massaging-silicone-gel-insoles-arch-support-orthopedic-plantar-fasciitis-font-b

Preveniti Guta și durerile articulare prin eliminarea acidului uric cristalizat din organism. Iată cum!

Guta este o problemă de sănătate gravă, caracterizată prin durere intensă, ascuțită, rigiditate și umflături la nivelul articulațiilor. Aceasta se produce ca urmare a metabolismului uric necorespunzator, care provoaca artrita in oasele mici de la picioare.

Prin urmare eliminarea necorespunzătoare a deșeurilor conduce, la acumularea de acid uric în articulații.

Nivelurile crescute ale acidului uric în sânge reprezintă hiperuricemie, care este o problemă comună în cazul gutei.
Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă neapărat că în cazul hiperuricemiei, o persoană va dezvolta guta.

In cazul in care rinichii nu pot elimina acidul uric din organism în mod corespunzător, se creează depuneri în articulații, care declanșează inflamarea. Din fericire există mai multe remedii naturale care pot ajuta să prevină cristalizarea acidului uric.

In scopul de a preveni aceste probleme, trebuie să includă anumite schimbări în stilul de viață, cum ar fi dieta.

Și anume ar trebui să consume carne mai slaba, legume, fructe, cereale integrale și de a reduce consumul de alcool, zaharuri si alimente prelucrate.

Mai mult decât atât, ar trebui să bea de asemenea, o mulțime de apă, deoarece corpul va fi astfel hidratat în mod corespunzător și va fi capabil sa elimine în mod natural acidul uric, deșeuri și toxine. In plus, bea ceaiuri, sucuri proaspete pentru a reduce stresul.

Mai mult decât atât, durerea și umflarea cauzata de gută poate fi ușurată prin utilizarea unor remedii naturale cu adevărat eficiente, după cum urmează:

-Baking Sifon este extrem de eficient în cazul gutei. Ar trebui să adăugați o jumătate de linguriță într-o jumătate de pahar de apă și se bea în mod regulat. De asemenea, în cazul atacurilor de guta, ar trebui să se ia o linguriță din acest amestec.

-Otetul de mere este un alt remediu eficient gutei, deoarece alcalinizează organismul, datorită acidului malic din el. Acidul malic dizolvă acidul uric și il elimină din organism. Ar trebui să se adauge o lingură de oțet de mere organic la un pahar de apă și sa se consume de două ori pe zi înainte de prânz și cină.

-Efectele negative ale gutei pot fi prevenite sau reduse cu alimente și băuturi alcaline, cum ar fi sucul de lămâie. Aceste alimente preveni depunerile de acid uric. Ar trebui stoarsa o jumatate de lamaie intr-un pahar cu apă călduță și bauta pe stomacul gol dimineața.

Următoarele trei alimente sunt extrem de benefice în cazul gutei:

Turmeric este extrem de util, ca ingredient activ are proprietati puternice anti-inflamatorii și protejează rinichii.

Semintele de in reduc nivelul de acid uric în organism și ofera numeroase alte beneficii pentru sănătate.

Ingredientul activ din ananas, bromelaina, are proprietăți anti-inflamatorii puternice și de asemenea acționează ca un agent analgezic.