Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

39

Am pregatit din nou la desert aseara si s-a mancat pe nerasuflate! E simplu, rapid si ieftin cu un INGREDINET SECRET care face toata diferenta!

| 0 Comentarii

Este o retetea foarte simpla, rapida si delicioasa. In plus, nu este deloc costisitoare si poate fi mancata si a doua zi.

Ingrediente:
– un pachet de macaroane
– aproximativ o jumatate de kilogram de telemea de vaca, foarte putin sarata
– 5-6 linguri de zahar (se indulceste dupa gust)
– 5-6 oua
– 1 esenta de vanilie
– 2-3 linguri de lapte
– un pic de unt

Mod de preparare:
1. Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, se spala si apoi se pun la scurs. Cat fierb pastele, branza se da pe razatoarea mare sau se marunteste cu furculita Apoi se amesteca bine cu ouale, zaharul, vanilia si laptele.
2. Se tapeteaza o tava cu unt sau daca nu aveti, cu hartie de copt. Se pun pastele cat inca sunt calde si se toarna peste ele compozitia de branza. Se acopera tava cu folie de aluminiu casa nu se usuce pastele care raman neacoperite cu compozitia de baranza si se da tava la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit circa 30 de minute.
3. Dupa 30 de minute se scoate folia de aluminiu si se mai lasa pastele la cuptor, la foc mic inca 10 – 20 de minute sa se rumeneasca bine. Se serveste calda cu zahar pe deasupra. Pofta buna!

Sursa: http://fiisanatos.info/

Comentarii

Comentarii

x
Dati-ne un "Like"