Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

usturoi_garlic_16547

Oțetul de mere, usturoiul si mierea – remediu natural pentru multe probleme!

S-ar putea menționa doar oțet de mere, miere, usturoi și vei ști deja ce este vorba. Acesta este cel mai eficient Combo de vindecare!

Experții din domeniul sănătății sunt de acord că această formulă naturală este de zece ori mai eficienta ca penicilina.

Vă sugerăm să încercați uimitorul nostru remedeiu facut in casa de usturoi-otet de mere-miere. Este sănătos, totul natural și puternic de sănătate. Acest remediu este ușor de făcut și tot ce aveti nevoie nevoie sunt câteva ingrediente simple. Le ai deja în bucătărie, astfel încât nu există nici un motiv pentru care să nu-l încercați.

Experții spun că acest remediu din 3 ingrediente stimulează imunitatea și scade tensiunea arterială și nivelul colesterolului rău. Folositi-l pentru a trata răceli, infecții, artrita, guta si dureri articulare.

Ingrediente:

-10 catei de usturoi

-1 cană de oțet de cidru de mere

-1 cana de miere

Mod de preparare:

Zdrobiti usturoi până la finete. Adauga miere si otet de mere și se amestecă timp de 15 secunde la viteza maxima. Se transferă amestecul rezultat într-un borcan și depozitați-l în frigider timp de 5 zile. Se agită conținutul în fiecare zi. Siropul de usturoi-otet de mere-miere este gata de consum!

Dozare:

Ia 2 lingurite de sirop dimineața înainte de a mânca sau bea ceva. Păstrați în minte că gustul acestui remediu este foarte puternic, astfel încât s-ar putea sa doriti să-l combinati cu un pahar de apă.