Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

images-32

Oamenii de stiinta au descoperit plantele medicinale care actioneaza impotriva dementei si creste memoria cu pana la 75%!

Rozmarinul este o planta populara, de obicei folosita pentru feluri de mâncare, garnitură și diverse mese din cauza mirosului său unic si plăcut.

Cu toate acestea, oamenii de știință confirmă că această plantă poate fi mult mai utila dacă sunt tratate în tratamentul demenței și a bolii Alzheimer!

Hamlet Shakespeare a scris: „Exista rozmarin, e pentru aducerea aminte: rugați-vă, dragoste, amintiți-vă.” El ar fi fost conștient de aceste proprietăți ale acestei plante benefice.

Studiile au aratat ca rozmarinul are efecte în mod miraculos, puternice în cazul pierderii de memorie și debutul încetinirii mentale asociate cu bolile.

Moss Mark și echipa sa științifică a examinat efectele mirosului emis de rozmarin si uleiuri esențiale pe creier și a făcut unele descoperiri uimitoare!

Există o legătură puternică între mirosul acestei plante naturale și funcția cognitivă îmbunătățită sau pentru a fi mai specific, pentru retenție de memorie! Subiecții care au participat la studiu si-au imbunatatit scorurile lor pe diferite de rechemari și vizualizari de sarcini cu ajutorul unui damf de rozmarin!

De asemenea, un alt studiu a aratat ca rosmarinul a oferit efecte pozitive în tratamentele pacientilor cu boala Alzheimer si descoperirile au fost impresionante:

„Toți pacienții au prezentat o ameliorare semnificativa in funcția cognitiva pe ambele teste după tratament. În special, pacienții cu Alzheimer au prezentat o ameliorare semnificativă a scorurilor totale. ”

Concluziile acestor studii dau speranța că rozmarinul poate fi un remediu natural puternic pentru boala Alzheimer.

Prin urmare, pentru a stimula performanța creierului, trebuie doar să iei o gură de rozmarin!