Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

scientists-confirmed-worlds-1-food-hypertension-heart-attack-cholesterol-stroke-600x320

Oamenii de stiinta au confirmat: aceasta este primul aliment pentru hipertensiune arteriala, atac de cord, accident vascular cerebral si colesterol!

Datele sunt cele mai sănătoase fructe pe care le puteți consuma, deoarece sunt bogate în ingrediente benefice care tratează diferite probleme de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială, infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale și colesterol ridicat.

De asemenea, accelerează metabolismul. Iată 8 dintre beneficiile lor pentru sănătate:

Datele previne diareea

Datele sunt bogate în potasiu, care previne diareea de către bacteriile sănătoase și, prin urmare, ameliorează flora abdominală și intestinele.

Datele reglează colesterolul

Datele curăță vasele de sânge și previne formarea de cheaguri de sânge, astfel încât să reglementeze în mod eficient colesterolul nesănătos sau LDL.

Datele reglează tensiunea arterială

Datele sunt bogate în potasiu și nu conțin sodiu, deci sunt perfecte în cazul hipertensiunii. Mai mult, 5-6 date conțin 80 mg de magneziu, care stimulează fluxul sanguin și se răspândește prin vasele de sânge. Pentru a reduce tensiunea arterială, aveți nevoie de aproximativ 370 mg de magneziu.

Datele pentru anemie

Aceste fructe sunt o sursă bogată de fier, deci sunt extrem de utile în caz de anemie, sarcină și pentru copii. 100 de grame de date zilnice vor furniza 0,9 mg de fier, ceea ce reprezintă aproximativ 11% din doza zilnică recomandată de fier.

Fierul are un efect benefic asupra celulelor roșii și a hemoglobinei și ajută fluxul de oxigen prin sânge.

Datele previne accidentele vasculare cerebrale

Conținutul ridicat de potasiu din aceste fructe sporește sistemul nervos și previne accidentele vasculare cerebrale. Prin urmare, aportul zilnic de 400 mg potasiu previne cu succes accidente vasculare cerebrale.

Date pentru sănătatea inimii

Beti apa în timpul nopții, iar dimineața le mâncați sau le adăugați la bucătăria voastră pentru a susține sănătatea inimii.

Datele calmeaza constipatia

Datele sunt extrem de utile în caz de constipație. Trebuie să le păstrați în apă peste noapte și apoi să beți apă dimineața pentru a ajuta digestia și să folosiți propriile lor proprietăți laxative ușoare.
Datele ajută la scăderea în greutate

Consumul de date pe stomacul gol vă va ajuta să vă controlați greutatea corporală, deoarece acestea nu conțin colesterol.