Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

pudra-turmeric-3-600x600

O femeie a baut în fiecare dimineață timp de 30 de zile un amestec de apa calda si turmeric!

Acesta a fost folosit ca remediu pentru secole înapoi în Ayurveda chiar și în urmă cu 5000 de ani. Și s-a constatat ca reziduu în vasele de gătit în părți din Asia în urmă cu 4.500 de ani. Este folosit pentru pudra de curry si multe mese in cultura asiatica.

De obicei, se utilizează uscata, dar rădăcina este consumată ca și ghimbirul. Ea are multe utilizări și îmbunătățește digestia, probleme de calculi biliari, artrita, alergii si raceli.

De asemenea, este utilizat pentru vindecarea rănilor și probleme ale pielii si in mai multe scopuri cosmetice, de asemenea.

Cremele și săpunurile cu turmeric sunt foarte populare în zilele noastre, iar pasta se aplică pe pielea unui nou cuplu la unele nunti din India, Bangladesh și Pakistan, atât pentru frumusete si noroc.

O femeie din Bristol, Anglia, a declarat experiența ei după ce a băut apă caldă și acest amestec turmeric. Digestia ei s-a îmbunătățit și a alcalinizat corpul ei și problemele de artrităl le-a eliminat. Toate acestea dupa ce a consumat timp de 30 de zile.

Reţetă

ingrediente:

1 linguriță pulberede radacina de curcumă rădăcină (recomandăm acest lucru)

1/2 linguriță de ulei de cocos organic extra virgin (recomandăm acest lucru)

1 piper negru

Indicatii:

Se umple un pahar cu 16 uncii de apă caldă și se adaugă ingredientele de mai sus și se amestecă bine.

Bea în timp ce e încă cald.

De fiecare dată când bei dimineața, acest lucru se întâmplă:

Alcanizeaza corpul

Acest ingredient este alcalin și cancerul poate supraviețui în regiunile acide.

O sanatate mai buna

Curcuma indeparteaza placa vaselor de sange si opreste formarea de cheaguri de sânge.

Biologice și Pharmaceutical Bulletin a publicat un studiu al Monitorului realizat de experți din Niigata Universitatea de Farmacie si Stiinte Aplicate Life in Japonia. Rezultatul a fost ca consumatorii de turmeric, timp de 3 săptămâni, si-au imbunatatit starea de sanatate a inimii la șobolanii masculi.

Protejeaza creierul

În ceea ce privește experții, niveluri scăzute de hormon de creștere, Brain-derivate Neurotropic Factor BDNF, sunt legate de Alzheimer si dementa. De asemenea, rezultatul a aratat controale ca Curcuma acest hormon echilibrat opreste probleme de creier in vârstă și de boli.

INVERSAREA DIABET 2

Auburn University, în 2009, a făcut un studiu publicat de Biochimie si Biophysical de cercetare Communications. Acest lucru a arătat doar că curcumă luptă împotriva diabetului zaharat.

Prevenirea cancerului

Curcuma opreste cancer de la raspandire, acesta este un antioxidant si protejeaza celulele de daune.

Fara inflamatii

Multe probleme apar din numai inflamatie. Curcuma este anti-inflamatoare și protejează fiecare celula.

Artrita

Așa cum până în 2012, studiul Ra, Curcuma este buna la fel ca non-steroidiene medicamente anti-inflamație AINS. Chiar mai bine decât Diclofenacul pentru umflare si dureri.

O digestie mai buna

In ultimul timp, unele studii arată că curcuma îmbunătățește digestia și intestinele.

Protejeaza ficatul

Aici, este benefic pentru vezica biliara si, de asemenea, pentru a proteja ficatul de materiale toxice. De asemenea, ea întinerește ficatul și celulele deja deteriorate.

Imbatranirea lenta si longevitatea

Curcuma elimină radicalii liberi, care sunt motive pentru îmbătrânirea prematură.