Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

picture-15

Nu trebuie sa te operezi, iată cum se pot elimina aproape toate tipurile de CHISTURI

Chisturile apar în diferite părți ale corpului, in special la femei. Metodele medicale sunt adesea invazive si dureroase. Vestea bună e că am găsit (și am încercat) un remediu natural pentru chisturi care este fără durere.

Un lipom (chist) este o masă formată din tesut adipos sau țesut gras. Cu alte cuvinte, sunt ca niște bile de grăsime în organism. Cu toate că, în general, lipomul nu reprezintă un risc mai mare pentru sănătate, poate fi foarte dureros și anti-estetic. Din acest motiv, oamenii doresc întotdeauna să găsească soluții pentru a elimina aceste bile de grăsime din organism.

Lipomul este considerat ca fiind tumori benigne și împărtășeșc câteva caracteristici comune cu chisturi. Este important de subliniat că, deși ele sunt similare, ele nu sunt egale cu chistul. De multe ori sunt adesea confundate cu chisturi sebacee.

Deși utilizarea de „tumora” ca termen trebuie să știm că același lucru nu are un caracter grav ca atare. Spre deosebire de o tumoră malignă, lipomul crește foarte încet și nu are capacitatea de a se raspandi la alte organe.

Lipomul poate apărea în diferite părți ale corpului, cum ar fi sub braț, gât, braț sau alte părți.

Aici este doar o reteta foarte simpla pentru a elimina chisturile.

Ingrediente:

2 linguri de miere prime organica (recomandăm acest lucru)

4 linguri de gel de aloe vera organic (recomandăm acest lucru)

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele împreună într-un castron.

Imprastiati amestecul pe zona afectată. Este foarte important ca amestecul să aibă o grosime de cel puțin 1 cm adâncime.

Apoi așezați folie de plastic pe și în jurul zonei pentru a preveni amestecul de tocire.

Lasă acest lucru timp de cel puțin 36 de ore și apoi scoateți-l și aplicați din nou din nou imediat.

Efectuati această procedură până când ați înlocuit amestecul aproximativ de cinci ori.

Procedura dureaza aproximativ 7 zile.

După o săptămână, ar trebui să se simtă o diferență vizibilă deja că acumularea de tesut gras de sub piele, va fi dizolvata.