Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

litiaza-biliara-600x600-1

Modul de a distruge eficient 1000 de calculi biliari in 24 de ore (RETETA)

Calculii biliari sunt particule dure care se dezvolta in vezica biliara. Vezica biliara este un organ mic, în formă de pară situată în partea superioară dreaptă a abdomenului, zona dintre piept și șolduri, sub nivelul ficatului.

Poate varia în pietre mărime de la un bob de nisip la o minge de golf. Vezica biliara poate dezvolta o singura piatra mare sau sute de pietre mici, sau ambele pietre mici și mari. Calculii biliari pot provoca durere bruscă la nivelul abdomenului superior din dreapta. Această durere, numită un atac al vezicii biliare sau colica biliară, se produce atunci când calculi biliari blochează canalele tractului biliar.

Simptome

Calculii biliari poate provoca semne sau simptome. În cazul în care un calcul biliari se blocheaza într-o conductă și provoacă un blocaj, semne și simptome pot rezulta, cum ar fi:

durere bruscă și se intensifică rapid în partea din dreapta sus a abdomenului

Bruscă și intensifică rapid durere in centrul abdomenului, chiar sub stern

dureri de spate între omoplați

dureri la umarul drept

durerea si litiaza biliară pot dura de la câteva minute până la câteva ore.

Atunci când vedeti un medic

Programati-va o întâlnire cu medicul dumneavoastră dacă aveți orice semne sau simptome care vă ingrijoreaza.

Se solicita asistență imediată dacă apar semne și simptome ale unei complicații grave, cum ar fi pietrele :

dureri abdominale atât de intense încât nu poți sta sau trebuie să găsiti o poziție confortabilă
Îngălbenirea pielii și a albului ochilor

febră mare cu frisoane

Din fericire pentru tine, avem un amestec uimitor natural, care v-a elimina calculi biliari rapid și eficient! Iată cum să se pregătească amestecul:

ingrediente:

1/2 cană de ulei de măsline (presat la rece)

4 lingurite de sare amara

2 grapefruit organice, proaspete stoarse

Asigurați-vă băutura în ziua liberă, și asigurați-vă că nu luați vitamine sau minerale, cu o zi înainte de tratament. Mananca alimente cu conținut scăzut de grăsimi pentru micul dejun și masa de prânz.

Tratament:

14 – nu manca si nu bea nimic altfel vei simti un stomac deranjat mai târziu. Asigurați-un amestec format din 4 lingurite de sare amara si 3 pahare de apă și depozitați-l în frigider. Suma este suficienta pentru 4 doze.
18 – bea prima doză a amestecului.

20 – Bea a doua doză – chiar dacă nu ați mâncat după 14, nu vei simți nevoia de a mânca nimic.

09:45 – stoarce un grapefruit si se amesteca cu uleiul de masline, apoi du-te la baie înainte de a bea amestecul.
22 – bea amestecul în picioare timp de 5 minute, apoi pune-te în pat și rămai în această poziție timp de 20 de minute. Ar trebui să simțiți pietrele în mișcare și ar trebui ca durerea sa va lase.

Cheia pentru a curăța ficatul dumneavoastră este de a bea dozele la momentul potrivit.

Bea cea de-a treia doză de amestec de sare amara, nu înainte de 6AM. Dacă vă simțiți rău, așteptați până senzația apoi trece beti doza.

Bea ultima doză a amestecului după 2 ore. 2 ore după aceea vi se permite să mănâncati. Vă sugerăm să vă începeți ziua cu suc natural, urmat de legume cu frunze verzi, o oră mai târziu -Încercați să mancati alimente ușoare pe tot parcursul zilei.

Dacă aveți diaree în dimineața următoare, nu vă faceți griji – acest lucru este complet normal. Ar trebui să va simtiti ușurat după aceea, iar tratamentul trebuie sa elimine calculii .