Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

maxresdefault (6)
maxresdefault (6)

Mixul de ulei de nucă de cocos și lămâie: transformă părul alb înapoi în culoarea sa naturală

Parul alb este un coșmar pentru multe femei, deoarece acestea sunt considerate a fi primul semn al îmbătrânirii.

Prin urmare, femeile sunt gata să încerce orice pentru a acoperi părul alb. Există multe produse și coloranți pentru păr, care pot acoperi părul alb . Cu toate acestea, efectele lor sunt doar temporare și au un număr mare de efecte secundare.

În primul rând, trebuie să știți că gradația prematură a părului poate fi declanșată de numeroasele condiții de sănătate și alegeri dietetice slabe. De exemplu, această problemă cosmetică poate fi cauzată de fluctuațiile hormonale, fumatul, poluarea, stresul, utilizarea de produse de păr necorespunzătoare, răcelile cronice, sinuzita și tulburările tiroidiene. În plus, părul alb poate apărea ca urmare a cantității mici de melanină.

Deci, în loc să utilizați produse pline de substanțe chimice dure, care fac mai mult rău decât bine, puteți încerca în schimb unele alternative naturale. Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faceți este să consumați o dietă sănătoasă și nutritivă. În plus, puteți încerca următorul remediu natural care se bazează pe două ingrediente disponibile și puternice.

Uleiul de cocos și amestecul de lămâie

ingrediente:

Ulei de cocos organic (cantitatea va depinde de lungimea părului)

3 lingurite suc organic de lămâie, proaspăt stoarse

Instrucțiuni:

Ar trebui să amestecați cele două ingrediente până când obțineți un amestec omogen. Apoi, aplicați amestecul pe părul dvs. și masați-l în scalp. Lăsați-l să acționeze timp de cel puțin o oră. În cele din urmă, spălați-l cu un șampon ușor. Repetați acest tratament o dată pe săptămână.

De ce este acest remediu atât de benefic?

Cele două ingrediente folosite în acest remediu sunt unul dintre cele mai versatile și mai benefice daruri naturale. Uleiul de cocos este ambalat cu proprietăți antimicrobiene, acidul lauric și acizii grași cu lanț mediu, care pot trata și îmbunătăți starea părului. Prin urmare, uleiul de nucă de cocos poate condiționa scalpul, promova creșterea părului, întărește părul, tratează părul deteriorat și inversează părul cenușiu. În plus, se poate lupta împotriva mătreții și lăsa părul neted și moale.

Pe de altă parte, sucul de lamaie poate preveni zgârierea prematură. Datorita vitaminei B, a vitaminei C si a continutului de fosfor, sucul de lamaie hraneste parul si trateaza cauza parului alb