Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

folie_aluminiu

Medicii avertizeaza: Dacă utilizați folie de aluminiu, opriti-va chiar acum .Acesta este motivul

Cu toții folosim folie de aluminiu în bucătărie, pentru gătit, și de ambalare, și de multe ori am folosit pentru a trata unele boli comune. Cu toate acestea, un studiu recent a constatat că există unele lucruri importante pe care nu le știm despre această bucătărie cu capse.

In primul rand, aluminiul este un metal greu neurotoxic care are efecte secundare severe asupra funcției creierului și chiar a fost asociata cu boala Alzheimer.

Potrivit experților medicali, expunerea la acest metal greu poate provoca efecte adverse de lungă durată, inclusiv declinul mental, și pierderea echilibrului, memoriei, coordonarea și controlul corporal.

Acest studiu a constatat că gătitul cu folie de aluminiu afectează oasele, ca aluminiul se acumuleaza in interiorul oaselor si ia spatiul de calciu, reduce nivelurile sale.

Mai mult decât atât, cercetătorii care au gătit cu folie de aluminiu cu fibroza pulmonara si alte probleme respiratorii ca urmare a inhalării particulelor de aluminiu aferente. Aceleași efecte se obțin în cazul fripturilor cu aluminiu.

Numeroase persoane sunt încă conștiente de faptul că atunci când folia de aluminiu este expusa la temperaturi ridicate, emite părți din metal în produsele alimentare, iar metalul greu se poate lipi de ea.

Dr. Essam Zubaidy, un cercetator de inginerie chimica la Universitatea Americana din Sharjah, a evaluat efectele de aluminiu la gătit și a constatat că o masă gătită în folie de aluminiu poate include până la 400 mg de aluminiu.

Acest lucru înseamnă că „cu cat este mai mare temperatura , cu atat mai mult iese. Folia nu este potrivita pentru gătit și nu este potriviat pentru utilizarea cu legume, cum ar fi rosii, suc de citrice sau condimente „.

ADR (doza zilnică recomandată) pentru aluminiu, conform Organizației Mondiale a Sănătății, este limitată la 60 mg pe zi.