Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Eat-5-Walnuts-And-Wait-4-Hours-This-Is-What-Will-Happen (1)

Mananca 5 nuci si asteapta 4 ore: Vei vedea ce se va intampla!!

Noile cercetari arata ca daca mananci o mana de nuci pe zi protejeaza organismul impotriva bolilor de inima. Consumul de nuci (zilnic) poate reduce riscul și să ofere o protecție permanentă de boli de inima.

Aceasta cercetare, de asemenea, ne arată că există o îmbunătățire a nivelului de colesterol si flexibilitatea vaselor de sange care ajuta la fluxul de sange, la doar patru ore de la consumul de nuci.

Nucile conțin acid alfa-linolenic sau ALA, un acid gras omega-3, care este similar cu cel găsit în pește-inimă inteligent, cum ar fi somon. ALA are unele efecte cardiace sanatoase, independente de reducerea nivelului de colesterol .

Studiile anterioare arată că acestea reduc riscul de moarte subită de ritm cardiac anormal periculos.

Dietele cu acid linoleic și dietele acid alfa-linolenic sunt bogate in grasimi polinesaturate. Substituind grăsimi saturate dietetice cu aceste grasimi polinesaturate bune care scad colesterolul rau.

Nivelurile proteinei C-reactive au scazut la aproximativ 75 la suta atunci cand pacientii consuma diete care sunt bogate în ALA, și au scăzut la aproximativ 45 la suta cand au fost pe acidul linoleic.

Reteta

Randament: 1 pâine mare sau diferite mini-pâini

ingrediente:

1 cană de linte verde nefierte

1 pahar de nuci , tocate mărunt și prăjite (recomandăm acest lucru)

3 linguri de apa + 1/2 cana

3 catei de usturoi, tocati

1.5 cani cuburi ceapa dulce

1 ceasca telina cubulete

1 ceasca morcov ras

1/3 ceasca de mar ras decojit (utilizați o varietate firmă)

1/3 cană de stafide

1/2 cană făină de ovăz

3/4 pesmet

2 lingurite cimbru proaspat (sau 3/4 cimbru uscat )

sare si piper, dupa gust

fulgi de ardei rosu, dupa gust

Balsamic Apple a Glazură:

1/4 ceasca ketchup

1 lingura de sirop de arțar pur

unt de mere 2 linguri (sau suc de mere neîndulcit într-un vârf de cuțit)

2 linguri de otet balsamic

Se incalzeste cuptorul la 325F. Se clătește și lintea. Se pune lintea în oală, împreună cu 3 căni de apă (sau bulion veg). Se aduce la fierbere și se condimentează cu sare. Se reduce focul la mediu / scăzut și la foc mic, neacoperit, timp de cel puțin 40-45 de minute. Se agită frecvent și adăugați o notă de apă, dacă este necesar.

Scopul este de a supra-găti lintea.

2. nuci Toast la 325F timp de aproximativ 8-10 minute. Pus deoparte. Crește temperatura cuptorului la 350F.

3. Bateti in sol cu ​​apă într-un bol mic si se pune deoparte.

4. Se încălzește o linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se calesc usturoiul si ceapa timp de aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare. Acum, se adaugă telina cubulete, morcov tocat și mere și stafide. Se calesc timp de aproximativ 5 minute . Si gata!

5. Într-un bol mare, se amestecă toate ingredientele împreună. Ajusteaza condimentele dupa gust.

6. Se unge o tava de pâine și o linie cu hârtie pergament si se pun ingrendientele.

7. Se coace la 350F timp de 40-50 de minute, neacoperit. Marginile vor fi ușor maro. Se răcește în tigaie timp de cel puțin 10 minute înainte de transferul la un raft de răcire. Eu de obicei, aștept până când pâine este rece înainte de feliere.