Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

LEARN-HOW-TO-REMOVE-BLOATED-BELLY-IN-60-SECONDS-WITH-SASSY-WATER-RECIPE

Învață cum să scapi de burta umflată în 60 de secunde folosindu-te de acestă rețetă pe bază de apă

Acesta este remediul simplu și natural care te ajută să scapi de burta umflată în numai 60 de secunde – Cine nu urăște o burtă umflată și rotundă peste măsură? Cu siguranță orice persoană care are așa ceva caută cu disperare o metodă prin care să poată scăpa de ea și cea mai bună și mai ușoară cale prin care acest lucru se poate face eficient este să scapi de balonări cu ajutorul acestei „ape obraznice” cum îi spunem noi.

Inventatorul acesteia, Cynthia Sass, a perfectat p rețetă care transformă apa simplă într-un puternic aliment care elimină grăsimile și balonările. De asemenea, această apă este utilă și la starea generală de sănătate. Are aproape zero calorii și te ajută inclusiv la digestie.

Și chiar dacă feluritele tipuri de constituții și de greutăți pe care oamenii le au diferă față de cantitatea necesară de apă pe care trebuie să o bem în fiecare zi, 8 pahare de apă zilnic rămân o regulă necesară.

Ingredientele cheie din această rețetă sunt ghimbirul, castravetele, lămâia și menta; ele sunt sută la sută naturale și extraordinar de bune pentru sănătatea corpului tău.

Iată aici rețeta întreagă și ingredientele de care ai nevoie:

– 2 litri de apă

– O lămâie medie feliată subțire

– 12 frunze mici de mentă

– Un castravete mediu, decojit și tăiat în felii subțiri

– O linguiță de rădăcină de ghimbir proaspăt dată prin răzătoare

Iar filmulețul de mai jos îți explică foarte clar toate informațiile de care ai nevoie vizavi de această rețetă.