Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

How-to-Use-the-Leaves-of-Soursop-to-Kill-Cancer-Cells-1000-Times-Stronger-Than-Chemotherapy

Graviola de 1000 de ori mai puternica in uciderea cancerului decat chimioterapia

Graviola(Soursop) este o înflorire, vesnic verde, nativ pentru regiunile tropicale ale lumii. Acesta conține, de asemenea, un fruct lung, înțepător verde, care se întâmplă pentru a ucide cancerul de până la 10.000 de ori mai eficient decat medicamente chimioterapie puternice, toate fara efecte secundare oribile. Graviola contine compusi citotoxice care distrug celulele canceroase cu ‘precizie letale „lasand in acelasi timp celulele sanatoase nevatamate.

Sursa acestor informații este la fel de uimitoare: vine de la unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America, fructe cu peste 20 de teste de laborator efectuate din anii 1970. Ceea ce aceste teste au dezvăluit nimic scurt de spirit numbing … Extrase din copac s-au dovedit a:

*Ataca efectiv tinta si distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic.

* Compușii de arbori s-au dovedit a fi de până la 10.000 de ori mai puternici în încetinirea creșterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament chimioterapeutic utilizat în mod obișnuit!

* Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola vaneaza selectiv in jos si ucide numai celulele canceroase. El nu dăunează celulelor sănătoase!

Apoi, în 2011, revista Nutrition and Cancer a aratat o cercetare extrem de promitatoare pe Graviola si cancerul de san. Cercetatorii au descoperit ca extractul de fructe Graviola (GFE) a suprimat așa-numita oncogena (sau gena care cauzeaza cancerul) expresia în modele de celule si animale de cancer de san. Oncogena cunoscut sub numele de receptorul factorului de creștere epidermică (EGFR), este frecvent supra-exprimata in cancerul de san, si, prin urmare, o țintă ideală pentru terapie.

Conform cercetatorilor

„Un tratament dietetic 5-WK de GFE (200 mg / kg dieta) a redus semnificativ expresia proteinei EGFR, p-EGFR și p-ERK în MDA-MB-468 [cancer de san] tumori cu 56%, 54% și 32,5%, respectiv. Per total, GFE dietetice inhibat creșterea tumorii, măsurată în greutate umedă, cu 32% (P <0,01) ". Autorii studiului au concluzionat: "Aceste date au aratat ca GFE dietetice a indus o inhibare semnificativă a creșterii MB MDA-468 de celule in vitro și in vivo, printr-un mecanism care implica calea RFCE / ERK de semnalizare, ceea ce sugerează că GFE ar putea avea un efect protector pentru femei împotriva supraexprimă EGFR BC [ cancer de san]. "[sublinierea] Cercetările arată că, cu extracte din acest arbore miraculos acum poate fi posibilă: * Cancer de atac in conditii de siguranta si in mod eficient, cu un tratament total natural care nu provoacă greață extreme, pierderea in greutate si pierderea parului * Protejați-vă sistemul imunitar și de a evita infectiile mortale * Simțiți mai puternic și mai sănătos pe tot parcursul tratamentului * Refac energia