Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

guaranteed-whiten-yellow-teeth-less-2-minutes-1

Garantat! Dinti mai albi in doar 2 minute!

In zilele noastre, aproape fiecare revistă ne arată imagini ideale cu oameni cu dinți frumoși, albi, și drepti.

Dar, de fapt, realitatea este un pic diferita.

Cu toate că Photoshop-ul are o mână mare în ea, există mai multe metode care pot ajuta la albirea dințiilor. Unele dintre ele includ produse de albire, și chiar dacă acestea sunt considerate ca fiind eficiente, ele pot provoca o serie de efecte secundare, datorită conținutului lor chimice și peroxid coroziv.

Vestea bună este că există o metodă naturală, nedureroasă și eficientă, care poate ajuta să vă albiți dinții. Tot ce aveti nevoie sunt două ingrediente simple: bicarbonat de sodiu și ulei de cocos, și veți obține doritul zambet „de milioane” !

De ce anume uleiul de nuca de cocos?

Uleiul de cocos este uleiul extrem de eficient, si poate oferi o mulțime de beneficii pentru sănătate. El poate trata Alzheimer, prevene cancerului, reglareaza hormonii, pentru a îmbunătăți nivelul de zahăr din sânge, pentru a imbunatati digestia si arderea grasimilor

Conform unui număr de studii, uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene și poate lupta împotriva bacteriilor care produc cariile dentare.

Mai mult decât atât, s-a constatat că acest ulei uimitor este extrem de eficient atunci când vine vorba de creșterea tulpinilor de bacterii, cum ar fi Streptococcus- mutanților Streptococcus, o bacterie producătoare de acid, care poate duce la aparitia cariilor dentare.

Uleiul de cocos poate fi folosit ca înlocuitor mare pentru pasta de dinți convențională care conține, de obicei triclosan, un produs chimic antibacterian, care este asociat cu problema rezistenței la antibiotice și perturbare a sistemului endocrin legat de sân, ovarian, de prostată și cancer testicular.

Multe studii au demonstrat că triclosanul poate provoca malformații osoase nisip, care de asemenea sunt legate de efectele hormonale. 95% din pasta de dinți contine fluorură, un produs de deșeuri industriale, care este extrem de toxic .Astăzi, există peste 23.000 anual rapoarte de otrăvire cu fluorură de pasta de dinti si unele dintre ele se termină, de obicei, in tratamente de camera de urgenta.

Bicarbonat de sodiu

Zicala că bicarbonatul de sodiu este abraziv este fals. De fapt, bicarbonat de sodiu este cel mai puțin lucru abraziv. Acesta poate stimula pH-din saliva, bacteriile care pot activa bacteriile bune si provoaca o cavitate.

Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a elimina pata de dinți, de asemenea.

Cum se pot albi dintii?

Cu ajutorul uleiului de nucă de cocos va spalati pe dinți. Metoda extrem de eficienta si dureaza doar 2 minute pentru a vedea rezultatele.

Cum sa pregătiti această pastă de albire naturala:

Ingrediente necesare:

8 lingurite de ulei de nucă de cocos (presat la rece și extra-virgin)

8 lingurite de bicarbonat de sodiu

Indicatii:

Se amestecă ingredientele, și pune amestecul pe pasta de dinti. Perie încet dinti timp de 2 minute. Apoi, se clătește.

Aveți posibilitatea să utilizați această pastă ca pasta de dinti regulat, deoarece conține ingrediente naturale.

Puteți adăuga, de asemenea, o picătură de ulei de mentă în pasta în cazul în care doriți să aveti un gust mentolat proaspat.