Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Do-This-At-Least-Once-a-Week-and-Your-Face-Will-be-10-Years-Younger

Faceți acest lucru cel puțin o dată pe săptămână și fața dvs. va fi cu 10 ani mai tânăra!

Faceți acest lucru cel puțin o dată pe săptămână și fața dvs. va fi cu 10 ani mai tânără! Femeile japoneze folosesc această metodă de secole! Și doamnelor, trebuie să știți că această mască facțională japoneză funcționează. Se vor șterge ani de pe fața dumneavoastră și vă va face pielea frumoasă și netedă. Principalul ingredient al acestei măști faciale este orezul. Poporul japonez consideră acest ingredient simplu ca fiind arma secretă pentru tratamentul pielii.

Orezul este încărcat cu vitamina B, care stimulează regenerarea celulelor și încetinește procesul de îmbătrânire.

De asemenea, putem spune că orezul este o sursă bună de acizi linoleici și squalen, un puternic antioxidant care promovează producția de colagen în piele.

Este o substanță care păstrează pielea de încrețire. Squalene protejează pielea împotriva daunelor provocate de soare. Cantități mari de vitamină E și gamma oryznol sunt prezente și în orez, care protejează sănătatea inimii și scade colesterolul.

Așa cum am spus, această cremă anti-cremă de casă vă va ajuta să reduceți aspectul ridurilor și vă va face pielea netedă. Vei arăta peste 10 ani mai tânăr peste noapte.

NOTĂ: masca facială de casă este foarte simplă și ușor de făcut. Trebuie doar să urmați instrucțiunile simple. Iată ce trebuie să faceți:

Ingrediente:

1 ceașcă de apă

1 tbs. de miere

3 tbs. de orez

1 tbs. de lapte

Indicatii:

Puneți 3 tbs. de orez intr-un castron si se toarna 1 cana de apa peste el.

Aduceți-o la fierbere și lăsați-o să fiarba timp de 3 minute.

Îndepărtați-l de la căldură, lăsați-l să se răcească și împrăștiați amestecul.

Păstrați acest amestec într-un recipient din sticlă.

Luați orezul fiert, adăugați 1 lingură. de miere și 1 tbs. de lapte cald.

Se amestecă aceste ingrediente, până când îi scoateți o pastă.

Cum să-l folositi:

Iată ce trebuie să faceți – în primul rând, trebuie să vă spălați fața cu apă curată. Aplicați această mască faciala pe față și masați-o ușor – cu mișcări circulare. Lăsați-l timp de 15 minute. Asta e!