Sanatos Online

Exista doar o singura planta care poate salva viata ficatului tau

Știați că, Armurariu este unic în capacitatea sa de a proteja ficatul și nu are echivalent in lumea farmaceutica de medicamente? Acesta a fost atât de benefic incat tratamentul nu a fost contestat, chiar și de către comunitatea medicală tradițională.

Armurariu este o planta originara din regiunea mediteraneană, care a fost utilizată pentru proprietățile sale medicinale inca din secolul 1 AD. John Gerard, un botanist englez al XVI-lea, a spus despre armurariu. „Opinia mea”, scria el, „este că acesta este cel mai bun remediu care crește, împotriva tuturor bolilor melancolice.”

Beneficii hepatice

Potrivit studiilor, armurariu poate proteja celulele ficatului prin blocarea intrarea toxinelor dăunătoare, și elimina aceste toxine din celule hepatice. Ca antioxidant, armurariu lucrează pentru a menține sănătatea și energia prin protejarea organismului împotriva radicalilor liberi.

Ingredientul activ, sau compusul de protecție al ficatului în armurariu este cunoscut sub numele de silimarina.

Această substanță, care de fapt este compusa dintr-un grup de compuși numiți flavonolignans care ajuta celulele hepatice afectate de alcool sa se repare și alte substanțe toxice prin stimularea sintezei proteinelor.

Un studiu efectuat în special în ceea ce privește lucrătorii expuși la substanțele chimice toxice pentru 5-20 ani au aratat o imbunatatire semnificativa a functiei hepatice globale atunci când se administrează un extract standardizat Armurariu (80% silimarina) timp de 30 de zile.

O revizuire cuprinzătoare de către Agenția SUA pentru Sanatate si Cercetare de calitate (AHRQ) a identificat recent 16 studii științifice privind utilizarea armurariului pentru tratamentul diferitelor forme de boli hepatice.

Armurariu, de asemenea repara ficatul de efectele nocive ale alcoolului, medicamentele prescrise, medicamente precum și alte substanțe toxice.

Anti-cancer

Silimarina poate avea de asemenea beneficii anti-cancer. Universitatea din Maryland, a constatat ca opreste celulele canceroase de la proliferante, de asemenea, scurteaza durata lor de viata si reducere alimentarea cu sange a tumorilor.

Un studiu recent de la Universitatea din Colorado Cancer Center a gasit ca poate preveni, de asemenea, cancerul de piele și foto-îmbătrânirea.

Integrativ Oncologie Essentials constată că scaietele din lapte a fost dovedit ca are activitate anti-cancer pentru numeroase tipuri de celule canceroase, inclusiv:

prostată

plămân

ficat

și cancere de piele

sân

cervical

ovarian

colon