Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

ulei-de-armurariu-pur-virgin-ethnic-treasures

Există doar o singură plantă care poate salva ficatul și viața

Știați că, Armurariu este unic în capacitatea sa de a proteja ficatul și nu are echivalent in lumea farmaceutica de medicamente? Acesta a fost atât de drastic benefic pe care tratamentul nu a fost contestat, chiar și de către comunitatea medicală tradițională.

Armurariu este o planta originara din regiunea mediteraneană, care a fost utilizată pentru proprietățile sale medicinale inca din secolul 1 AD. John Gerard, un botanist englez al XVI-lea, a spus despre armurariu. „Opinia mea”, scria el, „este că acesta este cel mai bun remediu care crește, împotriva tuturor bolilor melancolice.”

Beneficii hepatice

Potrivit studiilor, armurariu poate proteja celulele ficatului prin blocarea intrarea toxinelor dăunătoare, și elimina aceste toxine din celule hepatice. Ca antioxidant, armurariu lucrează pentru a menține sănătatea și energia prin protejarea organismului împotriva radicalilor liberi.

Ingredientul activ, sau compusul de protecție al ficatului în armurariu este cunoscut sub numele de silimarina. Această substanță este de fapt compusa dintr-un grup de compuși numiți flavonolignans, ajutand celulele hepatice la repararea lor afectate de alcool și alte substanțe toxice prin stimularea sintezei proteinelor.

Un studiu efectuat în special în ceea ce privește lucrătorii expuși la substanțe chimice toxice pentru 5-20 ani au aratat o imbunatatire semnificativa a functiei hepatice globale atunci când se administrează un extract standardizat de Armurariu (80% silimarina) timp de 30 de zile.

O revizuire cuprinzătoare de către Agenția SUA pentru Sanatate si Cercetare de calitate (AHRQ) a identificat recent 16 studii științifice privind utilizarea armurariu pentru tratamentul diferitelor forme de boli hepatice.

Armurariu, de asemenea, repara ficatul de efectele nocive ale alcoolului, medicamentele prescrise, precum și alte substanțe toxice.

Anti-cancer

Silimarina poate avea de asemenea beneficii anti-cancer. Universitatea din Maryland, a constatat ca opreste celulele canceroase de la proliferante, de asemenea, scurtarea duratei lor de viata si reducerea alimentarii cu sange a tumorilor.

Un studiu recent de la Universitatea din Colorado Cancer Center a gasit poate preveni, de asemenea, cancerul de piele și foto-îmbătrânirea.

Integrativul Oncologie Essentials constată că scaietele de lapte au fost dovedite ca au activitate anti-cancer pentru numeroase tipuri de celule canceroase, inclusiv:

prostată

plămân

ficat

și cancere de piele

sân

cervical

ovarian

colon