Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

carne porc

Eliminati carnea nedigerata care creaza deșeuri toxice în colon cu acest truc!

Atunci când carnea și produsele alimentare rămân nedigerate, se acumulează în intestine, eliberareaza toxinele în sânge și de aceea, uneori, avem dureri de cap, cresteri in greutate, si ne simtim obositi, si avem lipsa de energie.

Curatirea colonului în acest articol este plina de fibre, vitamine și minerale, care vor da nutrientii corpului dupa ce va fi liber de toxine.

Atunci când se curata, este important sa se infuzeze ingrediente bogate in fibre. Acest lucru ajută la întârzierea golirii gastrice și îmbunătățește absorbția intestinală a nutrienților. Ele ne ajută să trecem mâncarea și reduce riscul de cancer de colon.

De aceea, merele sunt o astfel de bază de mare pentru curatire. Sunt plin de fibre solubile, care vă ajută să vă păstrați simtiti plin mai mult timp.

Chia sunt semințele de in și sunt încărcate cu fibre și încărcate cu substanțe nutritive, de asemenea. Ele te fac sa te simti plin, astfel încât curatirea este mult mai confortabila in stomac.

Reteta: Mere + Fibre

ingrediente:

1 mar ecologic

1 lingura de seminte organice chia (recomandăm acest lucru)

1 lingura de seminte de in organice (recomandăm acest lucru)

1 linguriță de miere prime organica (recomandăm acest lucru)

1 cană de apă purificată

Indicatii:

Se amestecă toate ingredientele fără semințele chia. Apoi se adaugă sămânța, odată ce se toarnă băutura într-un pahar. Amestecați bine până când semințele de chia se extind, apoi se bea proaspăt remediul.