Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

stops-hair-loss-600x320 (1)

DIY Șampon cu bocarbonat de sodiu care oprește căderea părului, stimulează creșterea părului și revitalizează părul! ( Reteta!)

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient comun, care poate fi găsit în aproape fiecare bucătărie. Este prea versatil, astfel încât să poată fi folosit pentru gătit, curățare etc. În plus, bicarbonatul are, de asemenea, diferite beneficii pentru sănătate și efecte terapeutice. Anume, are capacitatea de a opri caderea parului si de a stimula cresterea parului!

În plus, acționează ca un șampon natural deoarece poate curăța părul. De asemenea, servește ca și balsam deoarece poate înmuia părul. După cum puteți vedea, acest ingredient are beneficii incredibile pentru părul . Deci, de ce nu il folosiți în locul șamponului obișnuit?

Stimulează creșterea părului

De fapt, bicarbonatul de sodiu vă poate curăța complet parul natural. În plus,il poate face și moale și sănătos.

După cum s-a menționat anterior, poate preveni și stopa căderea părului, precum și creșterea părului.

– Sporeste cresterea parului

Dacă părul este încărcat cu toxine și substanțe chimice, acesta va suprima creșterea părului. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu va curata parul mai eficient decat orice sampon.

Aceasta nu este tot, va ajuta, de asemenea, să eliminați murdăria extra din părul dvs., permițându-i astfel să crească lung și puternic.

– A scăpa de clor

Clorul poate duce la deteriorarea semnificativă a părului. În plus, poate schimba și culoarea părului. Dimpotrivă, bicarbonatul de sodiu poate elimina clorul din păr și din pielea capului, prevenind astfel orice deteriorare a părului.

Elimină orice reziduu de produs pentru păr

Acest ingredient poate elimina, de asemenea, orice rămășițe din produsele obișnuite de păr. Știați că orice balsamul, șamponul sau reziduurile de pulverizator de păr vă pot deteriora părul, făcându-l unsuros? Pe de altă parte, bicarbonatul vă poate curăța părul în mod natural. Este un ingredient benefic care îmbunătățește foarte mult calitatea părului dumneavoastră și îndepărtează orice reziduuri de balsamuri sau șampon, ceea ce oferă o strălucire îndelungată a părului.

DIY Rețetă de șampon de bicarbonat de sodiu

Tot ce trebuie să faceți este să combinați apă și bicarbonat de sodiu în raportul 3-1.

Rețineți că cu cât este mai lung părul, cu atât mai mult șampon trebuie să vă pregătiți.

În mod specific, se recomandă să amestecați 6 linguri de apă cu 1 lingură de bicarbonat de sodiu, dacă aveți un păr de lungime de umăr. În plus, puteți utiliza și acest șampon pe păr uscat.

Ar trebui să începeți frecarea amestecului rezultat din rădăcinile părului până la capăt. Apoi, lăsați-l să acționeze timp de câteva minute. Apoi, folosiți apă caldă pentru a-l spăla.

Cel puțin, se recomandă spălarea părului ca de obicei prin utilizarea unui amestec de oțet de cidru de mere și apă în proporție de 4-1. de asemenea, puteți adăuga mai multe picături de ulei esențial. Asigurați-vă că amestecul nu vine în contact cu ochii.

Veți fi uimiți de rezultatele obținute, deoarece bicarbonatul de sodiu va opri pierderea părului, va susține creșterea părului și vă va revitaliza părul.