Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

alkaline-diet-every-cancer-patient-needs-know-immediately

Dieta alkalina, orice bolnav de cancer trebuie sa citeasca asta

Soldul nivelului pH-ului din organism este de mare importanță pentru fiecare ființă umană, nu numai pentru bolnavii de cancer. Sanatatea Globala este afectată în mod semnificativ de aceasta, precum și în scopul de a rămâne sănătoși, aveți nevoie pentru a menține un mediu alcalin în organism.

După cum se menționează în Raw Food Sănătate „Corpul uman se duce in lungimi mari pentru a menține un pH ușor alcalin de 7,35, dar dieta săracă și stresul pot schimba pH-ul la unul acid în care boala poate prospera.”

Din păcate, pentru a menține mediul alcalin în organism este în prezent extrem de dificil, așa cum sunt toate alimentele nesănătoase consumatoare, bogate în substanțe chimice și toxine, alimente procesate, mese cu microunde și fast food-uri.

O astfel de dietă nesănătoasă creează un mediu acid în organism și, astfel, crește foarte mult riscul de cancer și diverse alte probleme de sănătate.

Prin urmare, este de mare importanță să urmati o dietă sănătoasă, alcalină, în scopul de a restabili echilibrul în organism, accelera vindecarea și să sprijine bunăstarea voastră.

Va punem la dispozitie cateva informatii extrem de utile cu privire la modul de a restabili echilibrul pH-ului în organism și de a menține un mediu alcalin. Dieta alcalina va ajuta lupta impotriva inflamatiei si diverse alte condiții de sănătate.

– Dieta alcalina ar trebui să se bazeze în primul rând pe frunze organice, legume verzi, conopidă și varză, broccoli, ierburi și condimente, legume rădăcinoase, fasole, nuci și semințe, linte și mazăre, ceapă, usturoi, praz și arpagic și cereale fără gluten cum ar fi orezul în cantități mici.

– De asemenea, puteți consuma la fel de multe fructe si legume, cum doriți, și 2-4 uncii de carne hrănite cu iarbă, păsări de curte organice sau pește curat, de câteva ori pe săptămână.

– Evitati zaharul,pentru ca celulele canceroase folosesc mai multa glucoza pe unitatea de timp decat celulele sanatoase. De asemenea, zahărul reduce conținutul de magneziu din organism și sprijină astfel cancerul. Zaharuri „naturale”, cum ar fi agave și mierea ar trebui să fie, de asemenea, eliminate din dieta ta. În schimb, puteți consuma sos de mere fara zahar, smochine, caise uscate sau ananas proaspăt.

-Prof. (Emerit) T. Colin Campbell, Ph.D., Universitatea Cornell Vaca, a efectuat un studiu care a constatat că lactatele sunt unele dintre cele mai cauzatoare alimente de cancer, deoarece conține proteine ​​cazeină.

Prin urmare, produsele lactate trebuiesc evitate în cazul cancerului, ca urmare a producerii de acid ridicat, acestea pot provoca inflamații, deteriorarea oaselor si proliferarea cancerului de sprijin.

– Evitati boabele de gluten pentru ca pe baza de clei cauzeaza inflamatie. Nu ar trebui să consume cerealele bogate în gluten, cum ar fi secara, cereale integrale, grâu, și paste, pâine, cereale, cookie-uri, prăjituri, brioșe, biscuiți și alte produse coapte.

Ar trebui să le înlocuiască cu boabe fără gluten, cum ar fi quinoa, orez, mei, hrisca și amarant.