Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

download-27

Dieta alcalina. Orice bolnav de cancer trebuie sa stie asta

Soldul nivelul pH-ului din organism este de mare importanță pentru fiecare ființă umană, nu numai pentru bolnavii de cancer. Sănătatea este afectată în mod semnificativ de acesta, precum și în scopul de a rămâne sănătoși, aveți nevoie sa mențineti un mediu alcalin în organism.

După cum se menționează în Raw Food Sănătate „Corpul uman se duce la lungimi mari pentru a menține un pH ușor alcalin de 7,35, dar dieta săracă și stresul pot schimba pH-ul la unul acid în care boala poate prospera.”

Din păcate, pentru a menține mediul alcalin în organism este în prezent extrem de dificil, așa cum sunt toate alimentele nesănătoase consumate, bogate în substanțe chimice și toxine, alimente procesate, mese cu microunde și fast food-uri.

O astfel de dietă nesănătoasă creează un mediu acid în organism și, astfel, crește foarte mult riscul de cancer și diverse alte probleme de sănătate.

Prin urmare, este de mare importanță să urmati o dietă sănătoasă, alcalină, în scopul de a restabili echilibrul în organism, accelera vindecarea, și să sprijine bunăstarea voastră.

Va punem la dispozitie cateva informatii extrem de utile cu privire la modul de a restabili echilibrul pH-ului în organism și de a menține un mediu alcalin. Dieta alcalina va ajuta sa luptati impotriva inflamatiei si diverse alte condiții de sănătate.

– Dieta alcalina ar trebui să se bazeze în primul rând pe frunze organice legume verzi, conopidă și varză, broccoli, ierburi și condimente, legume rădăcină, fasole, nuci și semințe, linte și mazăre, ceapă, usturoi, praz și arpagic, și fără gluten cum ar fi boabe de orez în cantități mici.

– De asemenea, puteți consuma la fel de mult fructe si legume, cum doriți, și 2-4 uncii de carne hrănite iarbă, păsări de curte organice sau pește curat, de câteva ori pe săptămână.

– Evitati zaharul, ca celulele canceroase folosesc mai mult de glucoza pe unitatea de timp decat celulele sanatoase. De asemenea, reduce conținutul de magneziu din organism . Zaharuri „naturale”, cum ar fi agave și mierea ar trebui să fie, de asemenea, eliminate din dieta ta. În schimb, puteți consuma sos de mere fara zahar, smochine, caise uscate, sau ananas proaspăt.

– Prof. (Emerit) T. Colin Campbell, Ph.D., Universitatea Cornell Vaca, a efectuat un studiu care a constatat că lactatele sunt una dintre cele mai cauzatoare de cancer, alimente, deoarece conține proteina ​​cazeină.

Prin urmare, produsele lactate trebuie evitată în cazul cancerului, ca urmare a producerii de acid ridicat, acestea pot provoca inflamații, deteriorarea oaselor si proliferarea cancerului de sprijin.

– Evitati boabe de gluten ca pe baza de clei cauzeaza inflamatie. Nu ar trebui să consumati cerealele bogate în gluten, cum ar fi secara, cereale integrale, grâu, și paste, pâine, cereale, cookie-uri, prăjituri, brioșe, biscuiți și alte produse coapte.

Ar trebui să le înlocuiti cu boabe fără gluten, cum ar fi quinoa, orez, mei, hrisca, și amarant. În plus, eliminarea „fără gluten”a produselor preparate, deoarece acestea au in compozitie zahăr sau uleiuri prelucrate.