Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

5052

De ce toată lumea ar trebui să foloseasca piper rosu?

Piperul Cayenne a fost numit „regele plantelor”, deoarece a fost apreciata de mii de ani pentru puterile sale de vindecare. Faimosul Vindecător pe bază de plante Dr. Shulze a spus: „Dacă maestru planta numai o planta piperul rosu ar fi maestru . Este mai puternic decât oricare altul. ”

Cayenne ar trebui sa fie folosit zilnic de către oricine care are probleme cu inima sau tensiune arteriale, deoarece este benefic pentru ambele. Ingredientul activ din piperul rosu este capsaicina, care conferă plantei căldura caracteristica.

Capsaicina este extrem de eficienta la imbunatatirea fluxului de sange chiar si la cele mai mici spații, cum ar fi capilare. Fluxul sanguin îmbunătățit poate fi benefic pentru o serie de motive, cum ar fi: pentru eliberarea optimă de oxigen și substanțe nutritive la țesuturi, eliminarea placi grase, cheaguri de sânge în scădere, iar eliminarea venelor proeminte si varice. Cayenne face imposibilul.

Din textul de vindecare al Dr. Christopher:

Piperul rosu are cel putin 26 de substante nutritive diferite! Conține minerale precum zinc, seleniu, calciu și magneziu. De asemenea, contine vitamine precum vitamina A și vitamina C.

Acesta poate fi utilizat pentru durere cronica, zona zoster, boli de inima, digestie rea, gâtul inflamat, dureri de cap, un nivel ridicat de colesterol, slaba circulatie, probleme ale tensiunii arteriale, infarct miocardic, si dureri de dinti.

In studiile de cayenne, oamenii de știință au descoperit o reducere de 80%, cu cancer de prostata la soareci si in celulele umane ale cancerului de prostata in culturi. Capsaicină în piperul rosu creează de fapt apoptoza celulelor de cancer accelerate sau auto-distrugere celulară

Cum se folosește Cayenne Pepper

Cel mai scăzut nivel terapeutic al unităților de căldură SHU sau este de 35.000. Aici veți găsi mai multa pudra de ardei iute listata la 40.000, 60.000, 90.000 sau 100.000 de SHU unități.

Cayenne, care este infuzat în apă caldă. Incepe prin a amesteca un sfert de lingurita cu 8 uncii de apă sau suc proaspăt stors. Bea această băutură în fiecare dimineață pentru prima săptămână. Cea de a doua săptămână, crește cantitatea de ardei iute la o jumătate de linguriță în 8 uncii de lichid. Utilizați această recomandare generală pentru a crește cantitatea de ardei iute cu 25%, până când ajungeti la o lingură. Odată ce ați atins această sumă, utilizați pentru cel puțin o lună pentru a ajuta la curatarea arterelelor si mentinerea sanatatii lor.