Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

curmale

Datele sunt cele mai sănătoase fructe și oferă numeroase beneficii de sănătate!

Datele sunt, fără îndoială, una dintre cele mai sanatoase fructe de pe planetă și oferă numeroase beneficii de sănătate, inclusiv:

Perioada îmbunătățirea digestiei

Datele sunt bogate în fibre și, astfel, ajuta la digestie, dar ele sunt, de asemenea, ridicate în numeroase alte elemente nutritive, si trateaza diverse afectiuni. Ele tratează problemele cardiace, previn accidentele vasculare cerebrale, reglează nivelul de colesterol și previne cancerul.

Datele sunt bogate în fier

Ele sunt o sursă bogată de fier și, astfel, trateaza anemia. 100 g date 0,90 g fier sau 11% din doza zilnică recomandată. Fierul îmbunătățește, de asemenea, fluxul de oxigen la creier.

Previne accidentele vasculare cerebrale

Conținutul ridicat de potasiu protejează sistemul nervos, iar în nivel suficient, acesta scade riscul de accident vascular cerebral cu 40%.

Alimenteaza creierul

Datele sunt bogate in fosfor care suporta functia creierului.

Trateaza diareea

Datele sunt bogate in calciu, care împrospătează flora intestinală, creează bacteriile intestinale în intestin și tratează diareea.

Trateaza constipatia

Perioada detoxifierii organismului, ajuta la digestie si la tratarea constipației, de asemenea. Seara, lăsați-le câteva zile in apă pentru a absorbi până dimineața, și ele vor elibera sucurile care acționează ca laxative.

Mananca datele pentru a sprijini sanatatea intestinului si de a accelera metabolismul si digestia.

Imbunatateste libidoul

Pentru a îmbunătăți si a conduce in viața sexuală, folositi datele în lapte de capră și dimineața, se adaugă miere și cardamom la amestec. Acest lucru va spori energia și potențialul.

Consolideaza inima

Ar trebui să se înmoaie datele în apă și se amestecă în dimineața. Bea acest smoothie pentru a sprijini sanatatea inimii.

Slăbire

Regleaza apetitul și aportul de substanțe nutritive care ajuta sa pierzi kilogramele in plus. Cu toate acestea, rețineți că acestea sunt bogate în zahăr și se consumă în cantități moderate.

Reducerea tensiunii arteriale crescute

Doar 5-6 date furnizează 80 mg magneziu care dilată vasele de sânge. Studiile au arătat că aveți nevoie de magneziu 370 mg, pe o bază de zi cu zi pentru a reduce tensiunea arterială ridicată pentru a o pastra reglementata.

Ofera sanatate ochilor

Datele contin vitamine care stimuleaza sanatatea ochilor, luteina, zeaxantina și, care sunt benefice pentru ochi retinei si macula. Ele imbunatatesc vederea și previn deteriorarea maculei din cauza îmbătrânirii.

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Iordania de Știință și Tehnologie a constatat că un consum regulat de date timp de 4 săptămâni, calmează durerea și reduce sângerarea înainte de data scadentă și ușurința de livrare.

Mai mult decât atât, ea previne depresia postpartum și oferă mai mult lapte în sânii mamei.