Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

rosii-600x600

CUM SĂ UTILIZAȚI CORECT ROSII ca sa scapati de acnee

Tomatele conțin un nivel ridicat de licopen, un antioxidant puternic, care are beneficii minunate pentru piele. Licopenul protejează pielea de razele ultraviolete, întârziind astfel îmbătrânirea pielii și protejeaza împotriva cancerului de piele.

Tomatele pot face minuni pentru pielea ta atunci când sunt incluse în rutina de frumusete.

PENTRU ACNEE:

Tomatele poseda calitati antioxidante, aplicarea lor topică poate opri leziuni ale pielii la nivel celular.

Ele au un nivel ridicat de aciditate inerentă în sucul lor. Această aciditate va usca pielea atunci când produsele de tomate sunt aplicate pe acnee , strânge porii de pe piele, care produc scurgeri de ulei care provoacă acnee. Acest lucru ajută, de asemenea, pentru a încetini sau în totalitate si oprii producerea acneei.

Pur și simplu se taie roșiile în jumătate, și se freacă partea tăiată pe zona cu problemă. Maseaza câteva secunde după aplicare și apoi pur și simplu clătiți-l cu apă caldă. Se repetă o dată pe zi (1).

ROSIILE elimina cicatricile acneice

pastă de tomate este de ajutor în eliminarea acneei și cicatrici comedon. Tomatele sunt considerate foarte eficiente în scădere porilor mari care predispun pielea la acnee.

Se curăță fața și aplicați suc de roșii timp de 15 până la 20 de minute. Cicatriciile vor disparea de pe față, ceea ce va face pielea curată și clară libera de toate impuritățiile și punctele negre (2).

SPALA-TE PE FATA CU SUC DE ROSII

Se amestecă o lingură de suc de rosii cu cateva picaturi de suc de lamaie intr-un vas mic. Acest amestec se aplică pe suprafețele afectate ale pielii, cu o minge de bumbac. Lasă-l timp de aproximativ 5 minute, apoi se clătește cu apă caldă (3).

ROSII PENTRU RIDURI

Fiind o sursă bogată de licopen, rosiile ajuta pielea sa absoarba mai mult oxigen, ceea ce întârzie îmbătrânirea pielii și o face mai putin predispusa la riduri.

Puneți pulpa de la 1 rosie si 1 avocado copt într-un blender și se amestecă pentru a obține o pastă omogenă. Aplicați masca pe față. Lasă-l pe timp de 20 până la 30 de minute. Apoi, se clătește cu apă călduță și se usuca fata. Fa acest lucru o dată pe săptămână (4).

De asemenea, bea un pahar de suc de rosii pe zi, pentru a hrăni pielea din interior.

Ați încercat tomate ca un tratament pentru acnee? Spune-ne despre experienta lor in comentariile de mai jos.