Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

dulceata-de-ardei-iute-online

Cum sa opriti un atac de inimă în 1 minut

Acum, știința a confirmat că ardeiul iute are o capacitate uimitoare de a ajuta inima. Universitatea din Cincinnati (UC), oamenii de știință au descoperit că capsaicina, componenta principala a ardeiului iute, poate ajuta la stoparea unui atac de cord, atunci când este aplicat local.

Cum se folosește Cayenne Pepper

Ardeiul iute are cel puțin 90.000 de unități Scoville, în funcție de unitățile de căldură Scoville (SHU). Habanero, african Bird, Thai Chi, jamaican ardei iute, Jalapeño, si Scotch Bonet sunt specii de ardei, care au aceeași valoare SHU. Poti gasi ardei iute in supermarketuri, magazine alimentare orientale sau magazine alimentare de sănătate.

Dacă aveți ardei iute acasă, dati persoanei care are un atac de cord o linguriță de ardei iute într-un pahar cu apă. Pacientul trebuie să fie conștient pentru ca aceasta să funcționeze.

În cazul în care persoana este inconștientă, puteți folosi extract de ardei iute. Pune cateva picaturi sub limba pacientului pentru rezultate.

Piperul Cayenne este un stimulent puternic; aceasta crește ritmul cardiac și transportă sânge in toate părțile corpului, echilibreaza circulația. Ardeiul iute are efect hemostatic, oprește sângerarea instantaneu, și ajută la recuperarea dupa atac de cord.

Amintiți-vă, mulți experți de sănătate spun că ei nu au pierdut un pacient, datorită acestei terapii instantanee.

Reteta Cayenne Tinctura Dr. Schulz

Aceasta tinctura este cel mai bun remediu pentru cazurile de urgenta de atacuri de cord. Se utilizează numai ardei iute, care este cel mai popular tip de ardei iute; este cultivat în India și America de Sud.

Chili este o planta tropicala stufoasa, și spre deosebire de ardei, este o plantă perenă. Chili la sol este de douăzeci de ori mai puternic decat piperul regulat, deoarece conține mult mai multa capsaicina, un alcaloid piper.
Căldura de ardei iute este invers proporțională cu mărimea piperului, astfel încât cei mai mici ardeii sunt de obicei cei mai tari. Cauta mereu acest tip.

ingrediente:

praf de ardei iute

1-3 ardei cayenne proaspat

alcool 50% (poti folosi vodca)

1 sticla de 1 litru

mănuși

Instrucțiuni:

Pune mănușile pentru siguranță.

Umple un sfert din sticla de sticlă cu praf de ardei iute. Se toarnă suficient alcool, ca sa acoperi pulberea.

Intr-un blender se amesteca ardeii proaspeti cu suficient alcool si trebuie sa obtii o consistenta ca de sos. Se adaugă amestecul in sticla, astfel încât ¾ din sticla este umpluta.

Se umple sticla de la început cu alcool și se pune capacul. Se agită flaconul de mai multe ori pe zi.

Se lasă tinctura într-un loc întunecat, timp de două săptămâni, apoi se strecoara. Păstreaza tinctura finală într-o sticlă de culoare închisă. Pentru o mai puternica tinctura, se lasa sa infuzeze trei luni înainte de a fi strecurata.

A se păstra tinctura într-un loc uscat, întunecat. Niciodată nu strica.
Recomandarea de dozare Dr. Schulz

5-10 picaturi se pun la un pacient conștient, care a suferit un atac de cord sau accident vascular cerebral. Se mai pun alte 5-10 picături după 5 minute. Se repetă tratamentul până când starea pacientului se imbunatateste.

În cazul în care pacientul este inconștient, pune 1-3 picaturi sub limba. Se repetă tratamentul după 5 minute, si repeta la fiecare 5 minute, până când starea pacientului se îmbunătățește.

Beneficii pentru sănătate

ardeiul iute poate fi utilizat în tratamentul altor boli.

Are proprietăți antifungice; previne apariția Phomopsis și Colletotrichum.

Este cunoscut pentru efectul său benefic asupra sistemului digestiv, deoarece stimulează producerea de sucuri gastrice, și ameliorează gazele.

Ardei Cayenne au proprietăți anticancerigene, iar acestia sunt recomandati mai ales la pacienții diagnosticați cu cancer pulmonar si fumatori. Se crede că capsaicina găsita în ardei iute previne dezvoltarea tumorilor cauzate de tutun, iar rezultate similare sunt observate la pacienții diagnosticați cu cancer la ficat.

De asemenea, este util în tratamentul problemelor de stomac, simptome de gripă, migrene, alergii, roșeață, obezitate, dureri de dinți și artrita.

Valoare nutritionala

Oamenii de știință au confirmat prezența 26 de nutrienți diferiți în ardei iute. Calciu, zinc, seleniu și magneziu sunt unele dintre mineralele cele mai importante se gasesc in ardei iute. În plus față de minerale, ardei cayenne sunt bogati în vitaminele C și A.

Piper Cayenne este unul dintre cele mai puternice condimente naturale și poate face minuni pentru inima. Daca te lupti cu probleme cardiace, întotdeauna sa ai tinctura la indemana.