Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

take-apple-cider-vinegar-lose-weight-reduce-high-blood-pressure
take-apple-cider-vinegar-lose-weight-reduce-high-blood-pressure

Cum să luați oțet de cidru de mere pentru a pierde in greutate și pentru a reduce tensiunea arterială ridicată

Mulți oameni nu știu nici măcar că au o tensiune arterială crescută. Acesta este motivul pentru care hipertensiunea arterială este adesea numită „un ucigaș tăcut”, la fel ca obezitatea. Din fericire, există un ingredient care poate reduce atât presiunea sângelui și greutatea, și anume oțetul de cidru de mere. Dar, întrebarea este cum să luați oțet de cidru de mere pentru a pierde în greutate și a reduce hipertensiunea?

Chiar dacă există anumite medicamente care vă ajută să vă administrați tensiunea arterială, acestea vin întotdeauna cu anumite efecte secundare. De aceea vă recomandăm să reduceți și să controlați tensiunea arterială într-un mod complet natural cu unul dintre cele mai sănătoase și mai versatile ingrediente din bucătăria dumneavoastră.

Oțetul de cidru de mere este cunoscut pentru o gamă largă de beneficii pentru sănătate și pentru uz casnic. Pe lângă reducerea tensiunii arteriale, acest oțet vă va îmbunătăți metabolismul și va grăbi procesul de scădere în greutate.

De ce să folosiți oțet de cidru de mere pentru hipertensiune

Potrivit Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, unul din trei adulti americani are hipertensiune arteriala sau aproximativ 67 de milioane de persoane.

Mai mult, nivelurile ridicate ale tensiunii arteriale contribuie în jur de 1.000 de decese în fiecare zi, numai în S.U.A.

Tensiunea arterială crescută poate duce la probleme grave de sănătate, inclusiv:

Accident vascular cerebral

Boala arterială periferică

Pierderea vederii

Renunțarea la rinichi

Sistem circulator obosit

Creșterea riscului de atac de cord

Indiferent dacă luați medicamente de tensiune arterială ridicată, iată un tratament vechi natural, care va îmbunătăți în mod semnificativ nivelul tensiunii arteriale. Acesta include oțet de cidru de mere, a cărui componentă numită acid acetic s-a dovedit ca ajuta la scăderea nivelului crescut de tensiune arterială prin reducerea activității reninei.

Renin este o enzimă plasmatică crucială pentru reglarea setei, a tensiunii arteriale și a producerii de urină în corpul dumneavoastră.

Cum să luați oțet de cidru de mere pentru a pierde în greutate și a reduce hipertensiunea
Așa cum am explicat deja, acest oțet trateaza efectiv hipertensiunea datorită acidului acetic pe care îl conține.

Dar cel mai bun mod de a-l utiliza în acest scop, precum și de a vă ajuta să pierdeți în greutate este să-l combinați cu mierea. Iată cum:

ingrediente

1 lingura. de oțet de cidru de mere

1 lingura. de miere

Un pahar de apă

preparare

Se adaugă otetul în apă și apoi se amestecă mierea. Se amestecă bine și se bea. Luați această soluție de două ori pe zi.

Acest tratament natural al hipertensiunii arteriale este excelent pentru oricine, în special pentru cei cu dietă bogată în sodiu. Acest lucru se datorează faptului că otetul de cidru de mere și mierea sunt bogate în potasiu, care ajută la reglarea nivelului de sodiu din organism, reducând astfel tensiunea arterială ridicată.

De asemenea, puteți să vă controlați valorile tensiunii arteriale pierzând o anumită greutate. Prin urmare, asigurați-vă că urmați o dietă sănătoasă, inclusiv otetul de cidru de mere, precum și începerea unor exerciții fizice. Datorită acidului organic, otetul de cidru de mere poate îmbunătăți și accelera metabolismul, ajutându-vă astfel să pierdeți câteva kilograme în plus.

Ca o concluzie, asigurați-vă că utilizați oțet de cidru de mere în mod corect pentru a pierde în greutate și a reduce hipertensiunea arterială, precum și pentru a rămâne fidelă dietei sănătoase.