Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

limbrici-ascaridioza-simptome-tratament-naturist-1

Cu siguranta aveti paraziti dar cei mai multi medici nu au stiut cum sa ii trateze!

Infestările parazitare sunt o epidemie in Statele Unite, cele mai multe surse estimând că 85% dintre americani au paraziți. Din cauza acestui fapt, vă recomandăm o deparazitare la fiecare șase luni, de alegere a restaurantelor ingrijite și spalarea pe maini dupa fiecare contact cu animale.

Din păcate, majoritatea medicilor nu sunt instruiți în tratamentul paraziților. Numai atunci când paraziții sunt observati vizual medicii pot suspecta ceva, ceea ce neste un caz deosebit de teribil. Există mai multe simptome de infestare cu paraziți pe care oamenii le experimentează în viața de zi cu zi, crezând că aceste probleme sunt complet normale. In timp ce boala a devenit oarecum normală în stilul de viață modern, nu este nevoie să fie.

Cantitatea de daune care pot fi cauzate de paraziți este practic nelimitată, deoarece multe tipuri sunt suficient de mici pentru a călători oriunde în organism prin fluxul sanguin. Paraziții obțin susținere prin jefuirea corpului de nutrienți. Ele sunt cauza principala de lupus, cu toate celelalte aspecte fiind secundare infecției parazitare.

Prin urmare, lupusul nu poate fi vindecat fără o deparazitare aprofundată. Lupus este raportată în mod oficial pentru a fi doar o altă „boală incurabilă” și o „tulburare autoimună” prin stabilire. Cei mai multi paraziti pot fi evitati prin alimente bine gatite si evitare consumului de apa nefiltrata.

Identificarea paraziților comuni

Viermii rotunzi: Condiții de viață în stomac și intestine, acești viermi intra prin alimente contaminate. Amintiți-vă gunoiul de grajd utilizat în agricultura ecologică pot fi contaminate cu viermi. Prin urmare, acest parazit este un motiv pentru a evita dietele prime. Spălați-vă întotdeauna mâinile după ce intră în contact cu animalele de companie; mai ales în cazul în care a existat contact cu fecalele lor.

Viermi de inima: Este extrem de rar pentru viermiI de inima sa apara la om. În puținele cazuri care au fost raportate, acestea au avut loc, de obicei, ca un singur vierme în plămâni, mai degrabă decât inima. Ele nu pot fi răspândite de la un animal (sau om) la alta, dar trebuie să fie răspândite prin țânțari.

Tenii: Introduceti corpul prin carne de vită insuficient gătită, pește sau carne de porc. Ei trăiesc în tractul intestinal inferior. Se vor folosi mănuși și se spală bine după preparare carnurilor pentru consum pentru a le preveni.

Viermi PIN: Traiesc in interiorul tractului intestinal și plămâni, acesti mici viermi albi ies noaptea pentru a depune ouă în jurul anusului. Ouale clocesc, apoi tinerii viermi se reintroduc prin anus. Se crede că acestea sunt mici și ușoare suficient pentru a deveni propagat în aer, ceea ce duce la inhalarea lor. Acesta este modul în care acestea sunt pretinse pentru a ajunge in plamani.

Viermi cu cârlig și viermi de fir: Acestia pot fi găsiti în apa potabilă contaminată sau pot intra direct prin picioare. Ei sunt mici în mărime și pot intra prin tălpile picioarelor goale; chiar și fără răni deschise. Purtați întotdeauna pantofi atunci când mergi pe jos afară. Acești viermi sunt unici, deoarece au o durată de viață de mai mulți ani, iar ouăle pot incubat timp de până la 10 ani.

Simptomele de infectare parazitara

diaree sau constipație repetată

Cronică, greață inexplicabilă, adesea însoțită de vărsături

Oboseală și slăbiciune

crampe intestinale

amețeli neexplicate

Miros fetid de gaz

Indigestie

balonarea

alergii alimentare multiple

Pierderea poftei de mâncare

Pruritul în jurul anusului, mai ales pe timp de noapte

tulburările de somn

Dificultăți în a menține o greutate sanatoasa (peste sau sub greutatea normală)

Pruritul pe tălpile picioarelor, adesea însoțită de o erupție cutanată

tuse sangeroasa (cazuri severe)

Palpitatii (viermi cu cârlig)

Anemie

edem facial în jurul ochilor (viermi rotunzi)

Șuierătoare și tuse, urmată de vărsături, dureri de stomac si balonare (ceea ce sugereaza rotund viermi sau viermi de fir)

senzații de mâncărime sau furnicături pe scalp

Tratamente alopate

În cazul în care un medic convențional crede că aveți paraziți, el va prescrie un medicament anti-parazitare.

Aceste produse farmaceutice sunt întotdeauna toxice, pentru că este toxicitatea lor care ucide paraziți. Astfel, umflarea ganglionilor limfatici, mâinile și picioarele sunt comune cu aceste medicamente. pot apărea, de asemenea, probleme de vedere, lipsa de coordonare și convulsii. Diareea este tipica.

Eliminarea parazitilor în mod natural

coji de nuc negru

Pelin

cuișoare

semințe de dovleac sau capsule de ulei din semințe de dovleac

neem *

Nalba mare

Pământ de diatomee

cinchona *

Nu luați neem dacă sunteți gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, deoarece aceasta poate funcționa ca un contraceptiv. Cinchona este o planta care este specific pentru vindecarea malariei.

Noi nu recomandăm să alegeți una dintre formulele anti-parazit, care sunt disponibile în comercianții cu amănuntul, deoarece acestea sunt de obicei prea scumpe și formulate la concentrații foarte scăzute.

Diamtomită este probabil cel mai bun medicament natural anti-parazitare. Este un pesticid natural care nu dăunează oamenilor sau animalelor de companie. Se crede ca a ucide insecte, viermi și paraziți prin deshidratarea acestora.

Atunci când sunt utilizate pe furnici, de obicei durează aproximativ 20 de minute inainte de toate sunt morți.

O lingura de pământ de diatomee luata de un adult o dată pe zi timp de șapte zile, este considerat a fi extrem de eficienta pentru uciderea tuturor paraziților. Atunci când este utilizat la copii, trebuie avut în vedere faptul că înălțimea este un indicator mai bun al dimensiunii lor G.I. tractate decât greutatea lor.

Astfel, un copil care este de 4 picioare inaltime ar trebui sa ia 2 lingurite, iar un copil care are 2 picioare înălțime ar trebui să ia 1 linguriță.

Dacă luați traseul pământ de diatomee, atunci vă sfătuim să-l cumperati numai de calitate alimentară. Pământul industrial de diatomee este utilizat pentru inot filtre piscina, dar a fost tratat chimic, astfel încât acest tip nu este sigur pentru consum. Freca-l pe mâinile tale, deoarece aceasta va avea un efect de uscare asupra pielii.

kiselgur conține metale grele, ca parte a conținutului său de minerale, dar conține de asemenea, seleniu, care permite metale grele altfel acumulate să fie spălate în condiții de siguranță din organism. Prin urmare, nu este într-adevăr o problemă de sănătate, în ciuda prezenței urmelor de aluminiu și plumb. Va recomandam sa luati suplimente de seleniu timp de o săptămână după întreruperea acestui tratament pentru a se asigura că organismul neutralizeaza temeinic metalele. Persoanele în cauză pot urmări curatirii parazit cu o curãþeºte de metal.

Cercetarile noastre indica faptul că pământul de diatomee este cel mai bun tratament global parazit pentru oameni, deoarece ea poate ucide toxiinfecție din sânge si paraziții de asemenea. Atunci când îl utilizați, asigurați-vă că beti mai multe lichide, deoarece va deshidrata considerabil o persoană.

Pelin și coajă de nuc negru sunt cunoscute ca ar ucide viermi adulți, în timp ce cuișoarele omoara ouăle. Unii oameni folosesc acest trio pentru tratarea paraziților, în loc de pământ de diatomee. Se recomandă să luați 500 mg. de pelin și de coajă de nuc negru, în timp ce luați 1/2 linguriță de cuișoare pe zi, timp de aproximativ 14 zile. Celelalte ierburi listate pot fi folosite pentru a spori aceste două protocoale de bază.

În calitate de paraziți, ei elibereaza toxinele prin excrementele lor și de putrefacție.

Cei mai comuni paraziți, tipul de vierme, încearcă să scape săpând mai adânc în intestine, ceea ce poate provoca crampe ascuțite. Chiar și atunci când este mort, corpul este încă împovărat cu sarcina de spălare-le. Acest proces poate face persoana sa se simta mai bolnav decât el a fost înainte de a început să curețe, dar acest lucru este doar temporar, iar acesta este un semn că curatirii este de lucru. Este cunoscut ca o reacție Herxheimer când oamenii devin mai bolnavi ca rezultat al toxinelor care sunt eliberate prin moartea paraziților. În timp ce oboseala si grogginess sunt de așteptat, o viață normală poate fi continuată, iar diareea nu ar trebui să apară. Mânca o dietă bună, sănătoasă, pe tot parcursul curatirii pentru a asigura că sistemul imunitar este cel mai puternic ei.

Dupa curatire, ar trebui să se simtă mai bine sa aiba mai multă energie.

Diatomeea la animalele de companie

Pisica sau cainele este cel mai bine tratat cu pământ de diatomee cu ulei de semințe de dovleac. Nu hrăni animalele de companie cu Coajă de nuc, pelin sau orice alt supliment, fără a cercetarea efectelor sale asupra animalelor. De exemplu, ceapa poate ucide câinii.