Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

WITH-ONLY-3-TABLESPOONS-A-DAY-YOU-WILL-LOWER-YOUR-CHOLESTEROL-AND-LOSE-BELLY-FAT-LIKE-CRAZY

Cu numai 3 linguri pe zi, vă veți scădea colesterolul și veți pierde grasimea abdominala!

Aici vă prezentăm o rețetă pe care ar trebui să o aveți întotdeauna acasă. Este considerată a fi una dintre cele mai bune remedii naturale și poate face cu adevărat minuni pentru sănătatea dumneavoastră. Această băutură de servire a usturoiului îmbunătățește funcția organelor, vă purifică sângele și vă intensifică întregul sistem imunitar împreună cu vasele de sânge și inima

Este un remediu natural excelent care va accelera metabolismul și va promova procesul de scădere în greutate. Îți curăță corpul și elimină toate depozitele dăunătoare.

Reteta de usturoi

INGREDIENTE:

12 catei de usturoi (decojiti)

1/2 litru de vin rosu

INSTRUCȚIUNI:

Mai întâi tăiați cateii de usturoi în bucăți și puneți-i într-un borcan. Apoi, turnați vinul peste ei. Închideți această sticlă și puneți-o într-un loc însorit timp de 2 săptămâni. Agitați sticla în fiecare zi. Puneți lichidul într-o sticlă de sticlă întunecată după 14 zile și păstrați-l. Consumați 1 lingură de băutură de 3 ori pe zi timp de 1 lună. Apoi, faceți o pauză de 6 luni.

BENEFICIILE SANITARE ALE BĂUTURII

Această băutură este bogată în diferite proprietăți antibiotice, antiinflamatoare, anti-canceroase și antibacteriene. Iată câteva dintre avantajele pe care vi le puteți oferi:

Tratarea bolilor inflamatorii

Îmbunătățește metabolismul

Reduce nivelul de colesterol

Îndepărtează excesul de sare din organism

Elimină toxinele din organism

Curățați sângele

Creste energia

Grăsime arde

Menține sănătatea vaselor de sânge și a inimii

Creste rezistenta

Vinul roșu conține Resveratrol în mod natural și conține proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, ceea ce înseamnă că poate preveni formarea de cheaguri de sânge care pot duce la infarct miocardic și insuficiență cardiacă. Această substanță inhibă creșterea și răspândirea celulelor canceroase. Are capacitatea de a le ucide în timp ce lasă celulele sănătoase intacte.